torsdag 20 mars 2008

Följetongen fortsätter..

Ja.. inte trodde ni väl att det skulle vara färdigpratat om den där båten? Nädå, det visade sig att Lilla Röd inte var direkt sjöduglig.

Lirarna som stal henne har inte bara kört iväg med henne, utan även lyckats sabba ena hjulet på kärran. Som om det inte var nog, har de även lyckats köra ner båtskrovet i det punkterade hjulet med påföljd att båten har ett stort hål. Tack för den.

En av mina kollegor föreslog "Punkteringsspray" när jag berättade att båten var återfunnen och att det var
punktering på kärran (som polisen uttryckte det). Tror ni att det skulle funka med spray?


Nåväl, jag ska egentligen inte klaga, vi sitter just nu ute på lilla ön. Huset har fått upp värmen, så nu trivs missarna lika bra som vi. Vi ska nog få till en mysig påsk, trots att det finns en massa dumma människor som stjäl ens saker!
Denna tingest har fått flytta inomhus under denna helg. Vår nya inredningspryl i vardagsrummet är inget mindre än en Infravärmare. Missekatterna är helnöjda och ligger och solar sig framför den. Den är inte snygg, men just nu behövs den här inne :)

5 kommentarer:

Fröken L sa...

Trist hela hitorian om båten :(

Hoppas att ni i alla fall får en riktigt trevlig påskhelg!

Titti sa...

Åh, vad skönt att ni fick tillbaka båten trots hål och trasiga däck! Jag hoppas ni får en mysig och Glad Påsk!! /kramiz

Loppanlej sa...

Hoppas ni får en helt underbar helg!! *viskar* vem var den där kalaspojken...??

Miss Upsey Daisy sa...

Fy vad tråkigt Jo. Förstod inte ditt sms riktigt men nu när jag ser bilden...

kram

Jo sa...

fröken L: Ja, det verkar vara en följetong som aldrig tar slut.. Påsken ska nog bli bra ändå dock. Vi har ju ett jättemysigt hus!

Titti: Jo, hon är ju hittad iaf. Vi kanske, kanske kan laga henne. Men det lär ju dröja innan vi kan använda henne.. Glad påsk till dig med! :)

Loppan: KP är en väldigt god vän som jag kan rekommendera i alla lägen :)

MissUD: Ja, tråkigt när vi väl hittade henne. :/ Men, men.. vi har ju en båt till och vi är ju här ute nu. SOlen skiner och vi har det mysigt, så vi har det ganska bra trots allt! :)