lördag 15 mars 2008

Lördag i stugan

Ja, då var det lördag i stugan igen.. Det är inte direkt något Jet-setliv vi lever. Vi vill så gärna vara ute i lilla huset så mycket vi bara kan, så det lär bli nästan varje helg, ett bra tag framöver. Det är nog bara riktigt blåsigt väder som kan stoppa oss från att åka ut eftersom Lilla Blå inte är gjord för hårt väder.

Idag har vi fått en massa bra saker gjorda, jag har målat ett varv i ett av smårummen och J har grejat med nya avloppsrör till duschrummet. Vi har dessutom hunnit med att flytta en myrstack och rensa i rabatten. Imorgon fortsätter vi slita innan vi beger oss tillbaka till västkusten igen. Det blir en hel del bilåkande, men det är det värt! När rummen är färdigmålade, ska jag ge mig på fler objekt. Bland annat små byråer till rummen och ett slagbord. Slagbordet har enorm potential men stod ute på verandan när vi köpte huset, så det behöver verkligen lite kärlek och mycket färg. Tyvärr är det inte lika lätt att få sambon att slipa och spackla härute, han har så mycket annat han vill pyssla med... ;)

1 kommentar:

Mari sa...

Nääää - men nu fick jag svår hemlängtan! Fanns det mycket fint i tygaffärerna? Har du vart till fritsla Tyglager nån gång? Oh My God, vad mycket fint där finns...