lördag 12 april 2008

Hemläxor

Att göra läxor är numera lite skojigare än sist jag gick i skolan. Som jag har berättat tidigare, var hemläxan till i torsdags att konstruera två kjolar samt att antingen nåla ihop mönsterpapper eller sy touiler. Jag var ju lite mer intresserad av veckkjolen än ballongkjolen. Så här i efterhand kan jag konstatera två saker: Ballongkjolen var roligare och det blir lite skojigare om jag syr upp sakerna i annat än lakansväv.


5 kommentarer:

Titti sa...

Vad fin den blev! Jag kan erkänna att jag hade mycket (!) kul i min ballongkjol på 80-talet! Men den var inte alls lika snygg som denna! :D
Och tack för att jag fick veta vad bloggrubrikbild egentligen heter! Header! Självklart! Tack! ;)

Smartasmia sa...

Whihoo! Inte illa. Inte illa alls:-)

Jo sa...

Titti: Tack! Ja, jag hade också en på 80-talet, därav mina dubbla känslor för detta plagget. Men jag har sett en riktigt snygg variant hos Acne, så jag håller på att ändra mig.

Smartasmia: Tack! För att vara en toile i IKEA-tyg tycker jag nog att den blev ganska bra! :) Nu ska jag hitta ett fin-tyg :)

Linda P sa...

wow, ser ju jättefina ut!

Jo sa...

Linda: Tack! :) Jag hade nog trott mer på den veckade, men den blev inte så utställd som jag trodde att de skule bli. Bra att veta till nästa gång!