måndag 2 juni 2008

Dusch

Jag har skrivit om att jag alltid längtar till lägenhetens dusch efter att ha varit ute i Rucklet, men denna helg gjorde jag faktiskt inte det. Dels kunde man gå 200 meter ner till badbryggan och ta sig ett svalkande (16 grader..) dopp, dels har vi faktiskt hittat billiga campingduschar på ÖB av alla ställen.

De rymmer 20 liter och värms upp av solen i sina svarta påsar. 20 liter räcker faktiskt rätt långt och även om det inte var något direkt jättetryck i duschen, fungerade det finfint att tvätta håret ordentligt. Dessa kan med andra ord rekommenderas, dessutom kostade de bara 49 kr! Vi har redan inhandlat två och planerar att köpa minst en till, så våra midsommargäster kan tvätta av sig hyfsat smidigt.

Nu betyder detta givetvis inte att vi har gett upp badrumsrenoveringen, men vi har insett att vi inte hinner färdigt till midsommar. Dessutom brukar vattnet ta slut under midsommarhelgen, så alla brukar inte kunna duscha ändå. Att bunkra vatten ett par dagar innan är med andra ord en bra idé.

5 kommentarer:

Kalkstenssommar sa...

SUPER!!!
På Gotland har vi alltid ont om vatten mitt i juli. Hmmm, kanske skulle inhandla ett gäng så var o en fick sin egen lilla duschpåse. Då kunde man ju sälja en dusch till någon desperat då o då........

Tack för tipset o visst är det ändå härligt med landet!

Kram L

Jo sa...

L: Vad bra att jag kunde glädja någon med ett tips! :) Kanske inte världens mest fashionabla dusch, men huvudsaken är ju att den funkar!

karro, sa...

Smidigt! Kanske skulle inhandlas till kajaksemestern i sommar!

Anonym sa...

Jo; Tack! Se karlar! Inte mycket dem förstår sig på! ;) Hoppas du får honom på bättre tankar. Det är ganska många killar som inte verkar tåla rosa, min gubbe har inte sagt något om det. Men han vet kanske att det inte hjälper vad han säger vad det gäller sånt. ;) Ja visa bilderna du. En accentfärg går ju att plocka bort också ju. Hade vart värre om det var rosa på väggen. Men det kunde varit fint med en rosa ruta också. :)Det ska bli kul att få se bilder sen. :)

Här är så varmt & gott. Härligt! Ha det bra du med! Kram Malin
Inspiration & design

Jo sa...

Karro: Ja, den lär vara superbra till kajaken, eftersom den går att vika ihop till ett litet, litet paket :)