fredag 13 juni 2008

Helg igen

... och ni vet ju var jag hamnar då. I Rucklet förstås! :)

Denna helg har vi full agenda eftersom vi ska försöka få färdigt så mycket som möjligt innan midsommar då vi kommer att få ut 10 gäster. Hyllplan ska målas, friggeboden städas och badrummet ska vara användbart. Jag kommer med andra ord att hållas på ruckelbloggen denna helg. Välkommen dit! :)


3 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Då kikar jag in där lite senare...

Anonym sa...

Hej, har själv försökt registrerra mig på "Buzzador" och fyllt i hela formuläret ett par gånger men det skiter sig med personnumret...Den godtar inte vad jag skriver, nämligen årtalet med 4 siffror och månad och år med två siffror vardera. Har du någon idé om vad jag kan göra? Finns ju ingen e-mail adress att skriva till och fråga...Om du har tid nån gång och nån idé tar jag tacksamt emot den. Fö. följer jag med intresse inredningen av rucklet som jag tycker ser underbart ut. Trevlig midsommar önskar jag dig och din familj.Susi

Jo sa...

Miss UD: Jag var tyvärr knappt där heller.. Vi jobbade i stort sett konstant!

Susi: Roligt att du följer ucklets utveckling! :)
Om jag kollar på min profil på buzzador, så är mitt personnummer angivet med "-" mellan, dvs t ex 1966-10-31. Kan det bero på något sådant? Om du inte får till det, kan du väl maila mig på jo_dumle(snabela)hotmail(punkt)com, så kan jag skicka en inbjudan, så ser vi om det går bättre den vägen? Trevlig misdommar till dig också! :)