onsdag 13 augusti 2008

Gröna lögner

Jag vet att man ska prata med sina växter. Men vad händer om man ljuger för dem? Jag vill nämligen inbilla mig själv att det är lite sommar kvar genom att ha färska örter hemma i köksfönstret. Om jag låtsas som att kryddorna inte är köpta på ICA, så kanske de glömmer bort att de faktiskt är uppdrivna för att bli skördade och dö direkt. Då kanske de lever och jag kan låtsas att det är sommar, åtminstone i köket?

7 kommentarer:

Tjohalia sa...

Det var en härlig tanke! Tycker faktiskt synd om stackarna..

Jo sa...

Tjohalia: Visst gör man? :) Det verkar dock tyvärr vara måndagsexemplar jag har köpt, eller så ljuger jag dåligt, för basilikan har redan börjat vissna...

Fröken Fräken sa...

Jag har en citronmeliss ute på balkongen där den verkar trivas. Köksfönstret dög dock inte alls!

Kul att någon fler gillar Project Runway! Själv kan jag sy allt i inredningsväg, men absolut inte kläder så därför blir jag väl fascinerad av vad de skapar!

Jo sa...

Frk Fräken: Det kanske har med den friska luften att göra?

PR är vansinnigt roligt! Jagälskar att sy kläder och greja, men det har tyvärr varit dåligt med det senaste tiden. Jag ska bättra mig dock! :)

Loppanlej sa...

jag tycker man kan göra allt för att lura sig själv med att tro att det är lite sommar kvar. Eller varför inte göra som jag.. plocka fram raggisarna och börja tända upp fönsterlamporna?

Mrs. b sa...

Ja du, det lät intressant! Det måste varit det jag har gjort fel varje gång mina Ica-kryddor dör... :-)

Jo sa...

Loppan: Men det är ju för att du är sjuk.. Vi får inte döma vädret efter strumporna :)

Mrs B: Japp, för lite lögner, så är det nog ;)