tisdag 12 augusti 2008

Tisdagstema

Nu har jag hittat ännu ett fototema jag kan haka på! Idag är det tisdag och då passar ju tisdagstema bra. Denna vecka är det Fridfullt som gäller.

Som en del av er säkert har förstått, hyser jag stor kärlek till ostkustens skärgård i allmänhet och "vår" ö i synnerhet. Det är jättemysigt och trevligt att vara därute när det är semester och sommar, men ska jag vara helt ärlig så är det nästan bäst när vi är i stort sett ensamma därute. När man kan sitta på klipporna och höra hur fåglarna ska flyga iväg och "flapprar" med vingarna mot vattnet inne vid fastlandet, dvs ca 2 km bort. När man inte hör några motorbåtar och hela ön är stilla. Det är frid för mig.
Sen har jag i och för sig lite svårt att fatta att det faktiskt är vårt (våra ;) ) hus och att vi inte lånar eller hyr det av någon. Jag har inte riktigt tagit in det ännu. Ända sedan jag var liten har jag drömt om ett hus på en ö i skärgården, fast mer som en ouppnåelig dröm. Ungefär som man drömmer om en Jaguar eller något annat. Men detta är numera sant, även om det är ett litet ruckel. Det är vårt ruckel.

2 kommentarer:

Mors Deka sa...

Ostkustens skärgård? Var? Har du varit i Blekinges skärgårdar nån gång? Om inte... kom hit!
Vacker bild du har! Jag kom precis hem från ett par dagar i båten. KRAMEN!

Mitt bidrag: www.tematoken.blogspot.com
Mina båtäventyr: www.minbatblogg.blogspot.com

Jo sa...

Mors Deka: Välkommen hit! Jag är ju uppvuxen på ostkusten och har numera även ett sommarhus där, så det är lite varstans. :)