söndag 7 september 2008

Lite shopping

Igår var vi ju bland annat en runda förbi Bauhaus och där gick jag fullständigt loss på trädgårdsavdelningen! V köpte 170 st vårlökar som ska knös ner nu i helgen. Förhoppningsvis får jag ner majoriteten av dem iallafall! Bland annat kommer det att finnas sådana här blommor i Ruckel-trädgården:

6 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Det finns andra som borde plantera lite också..

Nattkaja sa...

Åh, så fina blommor! För en total trädgårds-newbie, när är senaste tidpunkt på året då man kan knö ner lökar i rabatterna? Jag har sett några fantastiskt fina tulpaner, men kommer ju inte bli med trädgård förrän i november...

Fröken Fräken sa...

Oj, det var inte lite det! Hoppas ni undviker ryggskott när alla de där lökarna ska ner i jorden! Hoppas att ni får en riktigt blommande trädgård till våren då!!

Peter Madison sa...

Åhå...redan vårförberedelser alltså, skönt snart vänder det igen...:)

jennys hus sa...

wow vilken fin vårprakt ni kommer att ha nästa år:-) Härligt vårigt och fint. Kram/jenny

Jo sa...

Miss UD: Tjoa till om du behöver hjälp, jag tycker ju faktiskt fortfarande att det är roligt!

Nattkaja: Det beror nog på vilken sorts lökar du har, men det verkar som om en hel del av de lökar vi köpte kan planteras ända in i december. Jag antar att det har med tjäle och så att göra?

Peter: Nja, det tar ju ett tag innan det vänder, men det går nog ganska snabbt iallafall! :)

Jenny: Ja, vi får hoppas att det blir så iallafall. Vi tänker åtminstone försöka! :) kramFrk Fräken: Ja, jag tror ju att det ska bli så iallafall. Blomstrande alltså, ryggskottet hoppar jag gärna över! :)