fredag 5 september 2008

Ruckel-ledigt

Denna vecka ska vi på kalajs, så det blir inget ruckel denna helg. Däremot blir det en tur till Skroten och Skene Järn. Innan vi åker tänkte vi även hinna med ett snabbt besök på Saronkyrkans loppis. Det är med andra ord upplagt för en rejäl köpfest i helgen!

6 kommentarer:

jennys hus sa...

Låter som att du kommer att få en trevlig helg:-) Kram/jenny

Jo sa...

Jenny: Ja, visst gör det? :D Kram

karro, sa...

Ha en bra helg o fynda!

Fröken Fräken sa...

Det verkar vara mycket loppisbesök bland alla bloggare i helgen! Blev det något fyndat?
Åh vilket snygg köksbord ni ser ut att ha, får man se det i helbild? Ramlade över ett sådant på en loppis en gång, men drabbades tydligen av sinnesförvirring flr jag lät bli att köpa det!! Helsjukt!

Monkan sa...

Fin blomma (som jag inte vet vad den heter...). Vilken härlig köprunda ni varit på, kan tänka mig att det blir kul att få allt det nya på plats, i båda hemmen.

Ja reflexerna är söta och jag garvade när jag såg hur bilden blev. Men det var bra, då sticker de ju ut lite, så att bloggbesökarna kanske kommer ihåg att ta fram sina reflexer :-) Jag ska fota resten av reflexerna, kanske jag kan hitta några som inte funkar längre, falsk säkerhet!

Jo sa...

Karro: Japp, det var precis vad jag gjorde! :D

Frk Fräken: Missade du ett sådant matbord?! Galning! ;) Skämt åsido, det är faktiskt en av mina favoriter här hemma! Bild kan ordnas! :)

Monkan: Det är en av våra monsterstora Dahlior! :) Det kommer bilder på fynden!