söndag 19 oktober 2008

Fototriss -Skyltar

Uj, äntligen ett tema i fototrissen som är som gjort för mig! Mina vänner brukar anklaga mig för att vara skylttokig och jag får väl erkänna att jag faktiskt är det.. Man blir väl arbetsskadad efter ett tag antar jag. Här kommer iallafall min triss plus en bonusskylt. Se andra bloggares bidrag här.
Vi funderade rätt länge innan vi kom på vad denna skylt betydde....

9 kommentarer:

Monkan sa...

Första skylten var charmig :-) men favoriten är helt klart Herr gårman, vilken kanonbild!!!

Svar: Med stor bokstav i början och med tanke på att man på den plats där skyltarna stod inte kunde se den bro som avsågs var det svårt att förstå vad det handlade om... När texten dessutom bara är på svenska på en väldigt turittät plats som Riddaholmen i Stockholm, och skylten inte täpper till det "hål" som leder ner/bort till bron så... Jag står fast vid att det var ett väldigt misslyckat skyltande, och jag är säker på att du skulle ha gjort det mycket bättre :-))

trivago sa...

Hmmm... ja det kan man undra.. risk för att bilen exploderar om den väger mer än 11 ton?? hehe

synne sa...

Vilken samling du har här.
Alla tre var bra, men den första blir nog min favorit idag.
Har det ju så här i nabolandet på vissa ställen om sommaren.
Ha det gott.
Synne.

J o h a n n a - Inredning och pyssel sa...

Fina bilder! Då fick du bra användning av din skyltbilder!

Jo sa...

Monkan: Klart att jag hade! ;)

trivago: Ja, den gissningen hade vi också, eller varning för bilbomare... Vi tror dock att det är förbud mot farligt gods :)
Synne: Ja, men i Sverige har vi ju iallafall staket.. eller? :) Detta var i Andorra och de knatade omkring där som om det inte var några problem alls :)

Johanna: Ja, äntligen fick jag användning för dem! ;)

Erik sa...

Snygga skyltar. Vackert övergångsställeskylt, fin variant att visa den härliga himlen. Med tanke på första bilden förstår jag varningen på tredje. Men din klurskylt (bonusen) går jag bet på. Din egen lösning verkar trolig, även om symbolen är ganska dum. Förbud att explodera, tacka för det. Ingen vill väl smälla upp fordonet? Av de tre så väljer jag kobilden och lutningsvarningen. Har en egen från bergen i öknen (dock fortfarande i mitt arkiv, ej på bloggen). Tack för titten hos mig!

Nettan sa...

Den första skylten, blir min favorit hos dig.
Ha det gott. // Nettan

Jo sa...

Erik: Ja, om det vore så väl att Ettan och trean hör ihop, men se, det var inte ens i samma land.. :) Ingen förvarning för nr ett, bara en varning för brant backe...

Nettan: Tack och tack detsamma! :)

whatthefuckdotcom sa...

Nr 2 var väldigt vacker!