torsdag 23 oktober 2008

Köksfiff

Det är ju dumt att bara renovera ett rum i taget, så vi kör på med både köket och arbetsrummet samtidigt... I köket ska vi byta ut bänkskivorna, förhoppningsvis byta ut handtagen (det beror lite på om vi kan ersätta dem med andra om vi flyttar, de vi vill använda har lite speciellt c/c-avstånd) och förmodligen måla om fondväggarna. Fondväggarna är idag mörkt grå, vilket är snyggt, men det blir så mörkt i köket, så de kommer att bli röda.

Här kommer lite smakprov på vad som händer. Bänkdiskmaskinen har bytts ut mot en stor maskin och därmed behöver vi även en bänkskiva att lägga ovanpå. Ni får tänka bort opiffade saker såsom sladd på väggen osv.
Den andra bilden visar "Microbänken", en ful bänkskiva i fuskmarmor som belamras av olika saker. Ny bänkskiva och ett antal hyllor ska upp. Plus att väggen ska bli röd då.

3 kommentarer:

karro, sa...

jag tänker bort opiffigheten o ser ett snyggt kök!

Jo sa...

Det kommer att bli finfint, trots att det är ett hyresrättskök :) Egentligen är det kanske onödigt att lägga pengar på det, men det får det vara värt för att trivas lite bättre iaf!

Från A till O med Jenny sa...

Tror jag kommer att bli jättebra.
Ha en bra helg
Kram