fredag 24 oktober 2008

Ojdå

Vad rött det blev i köket.. Jag hade kanske inte riktigt väntat mig det. Korkat, det inser jag ju, särskilt som jag hade samma färg/nyans i min förra lägenhet. Hmm, det blir till att måla ett varv till imorgon och se om det känns bättre.
Undrar vad J säger när han kommer hem ikväll efter att ha svirat ute med grabbarna?

6 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Ja, rött har ju en tendens att bli liksom...rött! Men det blir nog bra när du får vänja dig, det är alltid lite av en chock när man får en helt annan färg på väggarna!

johanna sa...

rött är snyggt, hoppas det blir bra!
men kök i hyresrätter får en att gråta. jag har tapetserat om i mitt kök nyligen o det gav en rejäl kick. finns bild på min blogg nånstans.

ska ni inte ställa micron ovanpå diskmaskinen och sätta upp hyllor på den väggen där? så frigör ni yta på den andra bänken. eller så har ni redan listat ut det själva :o)

annette sa...

Kan vi inte få se lite bilder?

Skulle kunna tänka mej ett kök i rött faktiskt, hoppas det känns okej när Du fått vänja Dej lite!

Kramen och tack för titt hos mej!

//annette

Ellas Inspiration sa...

Inga bilder! Du måste ju visa. Det kanske inte är så illa!

Kram Karin

Linda P sa...

Åååå duktiga du, Jo!! Avis på din energi. Själv har jag inte ett enda kul nytt projekt på gång...

De kommer liksom i sjok och emellan så råder ngn sorts period av massiv återhämtning ;) Plus att jag är rätt nöjd med hemmet för tillfället. Trist va?

Men iaf vill jag hemskt gärna se det röda. Tror inte det är så tokigt som du skriver, jag gillar rött!! Det är en pigg färg. Så fram med kameran nu :) KRAM!!!

Jo sa...

Frk Fräken: Det är ju redan bättre, men jag trodde nog att jag skulle vara "van" eftersom jag hade exakt samma färg i förra lgh.. :) Jag tycker redan att det känns bättre!

Johanna: Jodå, det kommer upp hyllor ovanför diskmaskinen och vid sidan om "skåpet ovanför micron", så vi har två ställen att få undan micron till.. Den ska INTE stå på bänken :)
Hyreskök suger i regel, men man får trixa ilte på egenhand :)

Annette: Rött är jättefint i kök, det var därför jag ville "återvända" till det, men jag får nog vänja mig vid färgchocken. Jag ska visa bilder :) Kram

Karin: Nej, det är inte så illa. Bara... mycket! ;) Kram

Linda P: Just nu har vi ett energisjok, det var ett tag sedan det var ett sådan i lägenheten kan jag säga...
Bilder kommer så får ni tycka till! Kram!!