tisdag 18 november 2008

Vintern är här!

Vintern i all sin prakt har kommit till Göteborg. Det vill säga att det blåser och spöregnar i horisontalled. Det ultimata tecknet för detta hittade jag utanför min dörr när jag skulle gå till jobbet imorse; ett paraply-kadaver.
Ni vet väl vad mamma paraply säger till sina barn? "Om ni inte är snälla, skickar vi er till Göteborg"

8 kommentarer:

Malena sa...

Vidrigaste vädret som finns... Jag bodde i Malmö i 5 år och där blåste alltid. Och alltid motvind på något konstigt vis.

Nattkaja sa...

Tänk, det såg nästan ut som det paraply jag fördärvade när jag gick till jobbet imorse. Jag vet att man inte skall ha paraply när det blåser styv kuling ute, men det regnade ju! Paraplyet är numer enbart en minne blott...

Titti sa...

Hej och välkomna till Göteborg. Här skiner solen nästan jämnt dvs när det inte regnar vilket det gör ca 95% av tiden men annars är det bra.

Mrs. b sa...

Ha ha, det där skulle kunna varit mannens - han blev så förbannad när han lämnade på dagis häromdan och paraplyt blåste sönder så han bara var tvungen att knäcka den på mitten också... :-)

Svar: Jo, jag tänkte göra en multifärgad filt. Så du har bara 50 rutor kvar... blir lite avis :-) En annan har väl kanske 194 kvar eller nåt... :-)

Jo sa...

Malena: Hur kan det vara så? Det är nämligen alltid motvind här i Gbg också. Fattar inte..? :)

Nattkaja: Ja, vad ska man göra egentligen? Ta på sig en Lisebergsponcho? Jag hade ju tur som körde bil imorse, så jag kom lindrigt undan!

Titti: Japp, så är det...

Mrs B: Säg inget högt, men det var utanför VÅR dörr, dvs utanför VÅR lägenhet, så hrmm.. jag tror att det kan höra till oss, faktiskt.. (Inte mitt då)

Fint med multifärgad filt.

Fröken Fräken sa...

Låter inte som att det är något särskilt trevligt Göteborg som jag ska till i nästa vecka (efter att ha varit i Sthlm i två dagar före). Jag ska alltså bara ta med mig ett paraply om jag vill straffa det..
Hur går det med Bumling-sprejningen??

Jo sa...

Frk Fräken: Exakt, ta bara med dig dina elaka/fula paraplyer... ;) Det verkar dock som om det ska vara kallt även här nästa vecka, så du kanske bara får isande vindar på dig..
Bumlingsprejningen har inte påbörjats ännu, men det kommer :)

Johanna.B sa...

Haha!

Kram
/Johanna