torsdag 4 december 2008

Uppföljning

Julbord på Liseberg. Stort dessertbord. Sockerchock idag igen. Undrar om jag kommer att kunna sova något alls denna vecka?
Det är ju dock jul snart, så jag får väl försöka bli av med mitt sockerberoende när helgerna är över istället. (Det är mest av den anledningen som jag kör kolhydratfri diet)

6 kommentarer:

J o h a n n a - Inredning och pyssel sa...

Julmarknaden på Liseberg är så mysig! Tror tyvärr inte vi hinner åka dit i år. Får nog gå på någon julmarknad här i närheten. Det är inte riktigt samma sak, men mysigt ändå. Ha en trevlig helg! Kram

Titti sa...

Snart är det glöggfest då blir det sockerchock igen ;)
GLÖGGISCH!!!

Miss Upsey Daisy sa...

Jag har faktiskt blivit av med mitt sockerberoende måste jag säga.
Nu gäller det bara att äta EN gång i veckan så att det aldrig kommer upp igen....

Lilja's Corner sa...

Åh, sockerberoende är så jobbigt! Fast jag vet att jag blir trött och tjock och kinkig så kan jag bara inte sluta lägga i mej allt gott... Beundrar verkligen dem som klarar av det!

Jo sa...

Johanna: De flesta julmarknader är trevliga! Jag tycker nog att Liseberg hamnar i en egen kategori, för det är så mycket mer än bara marknad. :) Hoppas att du hinner hit! Kram

Titti: Ja, jag kan ju lika gärna lägga ner det där med dieten... ;)

Miss UD: Ja, du är ju duktig som inte fuskar, då går det förmodligen lite lättare än för mig... ;)

Liljas corner: Det är ju så gott med socker! Pasta, potatis och ris, pyttsan, det skulle jag klara mig utan resten av livet, men socker skulle vara svårare! :)

Mrs. b sa...

Lät ju rätt gott det där!
Jag satsar också på att tänka på det där efter helgerna... :-)