tisdag 13 januari 2009

Arbetsmotivation?

Undrar om man blir iallafall lite gladare om man spelar soundtracket till Mamma Mia när man jobbar? Det känns som om jag har hamnat i en Stephen King-film där det Grå äter upp/täcker allt. Någon som har något uppiggande att rekommendera eller berätta?

7 kommentarer:

Titti sa...

Javisst på torsdag ska vi slinga ditt hår. Du kommer bli som en ny människa ;) *hoppas*

Fröken Fräken sa...

Jag har köpt 2,5 meter tyg för 100 kr. Meterpriset på det var egentligen 399 kr!!! Var inte det glädjande så säg?! Ja, roligt för mig åtminstone... ;-)

Jag glömde ju säga något om det blåbetsade taket. Eller så var jag så totalt förbluffad och chockad över det. Ja, jag är så chockad att jag fortfarande inte vet vad jag ska säga om det.

pysselpralinen sa...

Ehm, åh dessa krav på roligheter!
Tja, idag fick jag gå hem i någon annans jacka. När jag som snällt suttit kvar länge på jobbet och jobbat på med mitt hårda arbete skulle ta min kappa och gå hem blev jag väldigt förvirrad när min kappa inte hängde på galgen vid ytterkläderna. Där hängde en annan svart kappa, annat märke och en modell större med helt annan knäppning. Men inte min.

Det visade sig att en av mina kollegor hade tagit fel. Och hon hade glatt promenerat hem utan att märka varken att knapparna satt på fel ställe, att storleken var fel eller att hon inte hade sina nycklar eller tunnelbaneremsa i fickan. När jag ringde och frågade om hon kanske hade tagit fel lät hon förvånad. Och ganska generad. Hm. Och jag kände mig konstig hela vägen hem i någon annans kläder.

Du, du måste lämna Göteborg för en helg tror jag. Jag måste säga att jag faktiskt har lyckats hålla mig rätt bra ifrån höst/grådeppen denna vinter. Även om Sthlm ofta är mulet så finns här ändå en sol. Och den är trevlig för själen.

Det var ju ett alldeles fantastiskt gulligt förslag om virkkurs. Jag upptäcker bara fler och fler anledningar till att återvända till Götet fortare än kvickt! Hur ska jag klara mig hela sommaren utan skärgården, joggingrundor där man får kryssa mellan ormarna i Änggården och svala promenader upp längs Avenyn en julikväll...
*Suck*

Hjälpte Mamma Mia? Annars kanske Björn Gustafssons tolkning av medlyt på Guldbaggegalan kan göra det. Kolla in klippet på SVT.
Det är en kille med tajming!
Och Brad-Pit-mage.

Jo sa...

Titti: Jag har höga krav på dig nu, bara så du vet! ;)

Frk Fräken: Vilket tygfynd! Jag glädjs alltid åt andras tygfynd (så länge de inte snodde tyget ut MIN hand dvs), så det piggade upp. Hoppas på bilder förstås!

Ja, blålaserade tak. Varken snyggt, ljust eller fräscht.. Men nu är det vitt, vitt, vitt! :D

Pysselpralinen: Haha! Hur kan man komma så långt utan att inse att man har fel kappa? Är det bara jag som rutinmässigt kollar just nycklar, plånbok mm INNAN jag lämnar jobbet. Man kommer ju inte in utan nycklar, så det vore ju dumt att glömma dem därinne....

Tusen tack för klippet! Min MM-låtlista piggade upp, men detta var ju för sött! :D

Virkkurserbjudandet finns kvar när du kommer tillbaka! :)

Miss Upsey Daisy sa...

Jag vet inte. Men jag tror man ska försöka vara ute och sedan göra något man inte brukar göra och som man gillar....

Mrs. b sa...

Tja, uppiggande vet jag inte.
Men i morse fick jag i alla fall följande konversation i sängen med snart 4-åringen:
- Godmorgon min lilla älskling. Drömde du nånting inatt?
- Ja, jag drömde om en tjock och fet kossa, som kunde prata.

Tillräckligt roligt för att jag skulle vakna till liv med ett leende i alla fall :-)

Jo sa...

Miss UD: Ja, det är ju ett bra sätt! Jag började med att träna. Det brukar jag ju inte göra.. ;)

Mrs B: Hihihi, du gav mig en bra start också! :D