onsdag 14 januari 2009

DÄR kom det!

Äntligen! Nu fick jag så äntligen ett litet "Det kanske är lite kul att jobba ändå"-moment! Jag har väntat på det sedan.. typ oktober. Äntligen känner jag att det lossnar lite och att jag styr upp saker som jag vill och klarar av. Halleluja!

6 kommentarer:

Peter Madison sa...

Hmm...för en natural born slacker som jag så tar det emot å säga vad kul...men å andra sidan har jag också börjat känna så inför jobbet jag nu har. Weird!

Kul att det lossnat å att det är kul på jobbet, kör hårt! :)

rajson sa...

Hej!
Tack för att du visade intresse för min idé!
Nu kör vi igång på lördag med första temat "Låt från ditt tonår":
Det bara att tänka ut en gammal(?) favorit och foto därtill!
Välkommen och delta!

Fröken Fräken sa...

Nämen, man får gratulera. Jag har faktiskt något sådant tillfälle någon gång i veckan på mitt nuvarande jobb. Men jag hade det ALDRIG på mitt förra jobb, så jag tycker att jag förtjänar det. Men härligast är ju att vara hemma och pyssla!

Kan -19 och vitt fresta damen då?

Anonym sa...

Jo; Ja hade man haft tid så! :) Men det är så mycket jag vill hinna med att göra till mig själv också. :S Synd att man inte har möjlighet att producera till försäljning och tjänat några kronor. :)

Kram Malin

Camilla sa...

Happiness - får livet att kännas rätt mycket enklare ... Och det är som med läskiga insekter, kommer en så stund kommer flera :D

Jo sa...

Peter: Det är inte riktigt så att jag skuttar upp ur sängen med glädje i morgon, men det är iaf en liten ljusglimt i det grå! :)

Rajson: Hmm.. en låt från tonåren..? Hmm.. :)

Frk Fräken: Det har varit lite trist ett tag på jobbet, plus att det är mörkt ute, men nu ser det lite ljusare ut iaf! :)

Jösses -19! Jag som fryser redan vid nollan här nere! Jag är som Ferdinand, förutom att det är soffan istället för korkek..;)

Malin: Ja, man ska ju hinna med sig själv också. Men lite synd ändå, jag tror att du skulle göra succé! :)

Camilla: Jag hoppas, hoppas! .)