lördag 24 januari 2009

Musikfoto -Idol

Dags för musikfoto igen! Idol är ämnet och jag slänger då in en arkivbild från i somras. Vi var på konsert med Springsteen och jag ville verkligen höra favoritlåten I'm on Fire, så jag gjorde en skylt med låtnamnet på och höll upp den. Hur det gick? Han såg den, sa till mig att skicka över skylten och spelade sedan en fantastisk version av låten! Detta är inte det bästa fotot jag har tagit, men det är helt klart det absolut bästa konsertminnet!

11 kommentarer:

Veronica sa...

Det förstår jag!!
Underbart att ha ett sådant minne!!
=)

karro, sa...

wow vad häftigt!

annebelle sa...

Vilket härligt minne! Läste hos Anna att du gillar Promenaden, det gör jag också. Både låten och rent fysiskt, åker alltid till Norrping och tittar på magnoliorna när de blommar på Södra P. Underbart.

mia sa...

Vilket härligt minne! *L*

Baronessan sa...

Vilket häftigt minne. Fick du tillbaka skylten, eller fotade du innan? Springsteen är ingen storfavorit hos mig men en och annan låt fastnar onekligen.

Malena sa...

JAG MINNS!!! Det var tack vare skylten han spelade den magiska versionen den kvällen och det är tack vare skylten som jag skriver här nu :-) Det var ju dagarna efter i lyckoruset som jag hittade din blogg och kommenterade om den handskrivna setlistan. Där I´m on fire INTE stod med!!!

GASH!

Jah Hollis sa...

Härligt musikminne. Och snart är det dags att skaffa biljetter till nästa Springsteenkonsert. :-)

rajson sa...

Om det var pà lördag sà var jag där!
Denna làt var min absoluta favorit den kvällen,sà jag fàr tacka dig!
Kom pà mig att stà/sitta hela kvällen pà läktaren med ett fànigt leende pà läpparna, vilken kvàll!
Tredje gàngen pà Ullevi för mig.-85 dansade vi sönder arenan, var döv i en vecka!
Ha det gott!

Liz1e sa...

he's the boss, helt klart:)

Amonazon sa...

Kul att du tog en bild av skylten, då blir ju minnet av konserten desto starkare. Brusse Sprängsten är ingen idol hos mig, men visst finns det låtar av honom som jag gillar, bl.a. I'm on fire.

Jo sa...

Veronica: Ja, jag blir på gott humör iaf när jag ser fotot! :)

Karro: Ja, det var det faktiskt! :D

Annabelle: Ja, S:a Prom är en väldigt trevlig promenadväg!

Mia: Ja! :)

Baronessan: Jag fotade skylten innan, efteråt antar jag att den låg bland de andra skyltarna han plockade åt sig, dvs någonstans på scen.

Malena: Ja, just det ja! :D Magiskt var ordet! Och den där tjejen som skrek som en 14-åring, det var jag, det! ;)

Jah Hollis: Jupp, jag laddar inför måndag!

Rajson: -85 var jag för liten, men det var 5:e gången för min del. Det var på lördagen, på fredagen spelade han inte den låten, det var därför jag gjorde en skylt! :D

Liz1e: Yes, he is! :D

Amonazon: Jag lyssnar sällan på BS numera, men han är ju en liveartist som inte går av för hackor, så man måste ju gå på konserterna! :D I'm on Fire är en av de bästa låtar jag vet!