måndag 5 januari 2009

Oops, I did it again..

.. jag kunde inte hålla mig borta. De små söta skålarna ropade till mig att de ville komma hem till mig. Eftersom jag faktiskt inte har satt min fot på en enda mellandagsrea, tyckte jag att jag kunde få ropa hem ett par Fugaskålar till. Visst, fjorton skålar kan anses vara tillräckligt många. Men de är ju ute i rucklet och inte här hemma, så de räknas väl inte?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jo; Det stämmer att det är lätt att plocka bort kontaktplasten och det lämnar inga märken efter sig. :) Så sätt i gång och dekorara väggarna! ;)

Kram Malin

Malena sa...

Att de kan ropa på det viset :-) makalösa skålar!

Jo sa...

Malin: Ja, det verkar ju himla smidigt! :)

Malena: Ja, men de är ju också alldeles speciella och särskilda skålar: Fugaskålar. ;)

pysselpralinen sa...

Oops! 14 skålar har du ja. Och jag har en. Livet är inte rättvist.
Fast jag är nog mer avundsjuk på att du har ett Ruckel och jag har...inget.
Fast jag är nog mest avundsjuk på att du har katter. Tre stycken till och med. Och jag har ingen.
Fast det bästa med hela grejen är ju att jag faktiskt har det framför mig. För jag tror ju att jag också någon gång i framtiden kommer ha tid att skaffa katt. Och bo i något annat än en carport så att min lilla katt får plats. Och kanske vem vet kommer jag tillslut också skaffa mig ett ruckel.
Men, en fantastisk samling av 14 fugaskålar får nog vänta tills jag skaffat mig allt det andra. För annars får dom aldrig plats!
Vilka färger har du?

Förresten, tack för att du inspirerar mig. Ville bara klämma ur mig det äntligen. =)

Beas barnslikheter sa...

I hjärtat kan det få plats hur många skålar som helst! :-)

Miss Upsey Daisy sa...

Du är värd 100 fugaskålar...

Fröken Fräken sa...

Klart att du behöver fler än fjorton skålar. Tänk om du får sexton gäster som vill äta sitt medhavda godis i varsin egen skål?! Och det ser ju fjuttigt ut med bara enstaka exemplar, man ska ha hela samlingar!

Jo, klart man kan ju se den filmen även för handlingen, den kan man förstås..

Jo sa...

Pysselpralinen: Tack för dina rara ord! Jag har ju samlat på både skålar och katter ett tag.. ;) Rucklet är ju ett relativt nytt tillskott, men en av de bästa saker jag någonsin har gjort/köpt! Jag kan verkligen rekommendera ett lagom nergånget hus, lagom för plånboken, men gör underverk för själen!

Skålarna hemma hos mig är klara, blå, grå och röda, dvs hela skalan. Jag kan ju inte välja bara en färg! :)

Bea: Ja, synd att skåpen inte är lika rymliga som hjärtat bara! ;)

Miss UD: :D Så många kanske inte J vill att jag har, men tack! :D

Frk Fräken: Visst är det så, och egentligen borde man ju ha pull uppsättning i alla färger och storlekar, så man verkligen är förberedd! ;)

Monkan sa...

Nej nej, om de är ute i rucklet så räknas de inte. Och dessutom, skålar hör till samma kategori som kuddar, man räknar inte, man kan aldrig ha för många :-) Urfina skålar, framför allt den fyrkantiga charmar mig lite extra. Oooh, nu såg jag den du visade i juni också, helt underbar. Och jag har aldrig hört talas om Fugaskålar förrän nu måste tilläggas.

Kalla hände inomhus, joooodå, här också, de kan bli blå där också... Idag efter träningspass var faktiskt både händer och fötter varma, men då småsprang jag ju iofs från gymet till bussen, och den kom preciiis när jag kom till hållplatsen :-)