lördag 17 januari 2009

Projekt 365 - 16 januari

Jag har hamnat lite i ofas när det gäller att lägga upp bilder för projekt 365... Igår var det fredag och fredagar här betyder i allmänhet slappa och i synnerhet vara under en filt såhärårs. Mellan alla miljoner varv som stickas på västklänningen gör jag små saker som inte tar så lång tid att färdigställa. Just nu siktar jag in mig på ett sidoprojekt som har många små saker. Elefant är en av de små sakerna.

3 kommentarer:

karro, sa...

fredagar är nog faktiskt den bästa dagen på hela veckan!

tack för dina fina ord, kram

Jo sa...

Karro: Ja det är det! Man har en hel vecka bakom sig och en helg helg framför sig! :)
Du är värd alla fina ord som finns! Kram

Monkan sa...

Aha, så du stickar du. Jag som trodde du var virkare, ja apropå den coola virkförklaringsboken som du hade fått. Jo, spetsarna har jag virkat för en himlans massa år sen, ett gäng dukar och spetsar som bara ligger i olika påsar. Jag gjorde massa grejer bara för att det var kul och för att de var fina, utan direkt tanke på att använda. Jag hade en spets till men i sista stund insåg jag att den hörde till en duk, den ska sys på runt om, tänk om jag klippt sönder den...

Ah, träna, det kan jag inte vara utan :-) Jag har just köpt lite nya träningskläder på rean, de gamla börjar bli utslitna, träningskortet också… magnetremsan dog, utsliten sa de på gymmet! Så nu har jag nya kläder och nytt kort, bara att köra på :-)

Ska du sy kläder, vad kul. Förr sydde jag massa kläder, mest kjolar, men nu blir de bara inredning. Fast jag har ett mönster till en sommarklänning som jag verkligen vill sy, om jag bara kunde hitta ett passande tyg! Är inne på andra årets letande nu… Jag såg en sån fin klänning i en Lindex-annons men klänningen kom aldrig in och jag vill verkligen ha en sån, så jag hittade mönster men inget tyg som duger... Nä, i får jag ta vad jag hittar, nu måste det bli en klänning!

Vilken snygg Fototriss du hade med koppen. Snygg kopp, snygga bilder och påhittigt! Jag hade inte ens tid och ork att fundera.