fredag 9 januari 2009

Projekt 365 - 9 januari / Fredagsfärg

Idag kombinerar jag Fredagsfärger med Projekt 365. Fredagsfärgerna som önskas idag är Svart och lila. Dagens motiv blir två av mina favorit "pysselsättningar", tyg och pärlor.

6 kommentarer:

AnnaKK sa...

Snyggt! :-) Jag trodde först det var nån slags svart bär på en lila servett - men tyg och pärlor gör ju sej minst lika bra på bild. Och efter fototillfället pysslade du säkert till nåt tjusigt av dem!? :-)

Monkan sa...

Jamen vad smart uttänkt! Mycket läckert arrangerat, snygg bild! Tyg är bra grejer :-) det blev bakrund hos mig också, för att förstärka det lila lite.

eva b sa...

Smart! Hade jag inte tänkt på! har nästan en pärlbutik hemma och därmed alla rängbågens färger! Vacker bild!
eva b

Allt möjligt och omöjligt sa...

Så vackert, och jag som älskar pärlor. Fyndigt. Eva

annette sa...

Du kan Din stad väldigt väl, Du är helt rätt!

Jättesnygg bild på fredagstemat, skall också gå med i 365, spännande, en hel del uppdrag som just nu ser omöjliga ut att lösa, det gillar jag!


Kram Och ha en skön lördag!

annette

Jo sa...

AnnaKK: Jag har inte så mycket som är lila och inget alls som är svart/lila, så jag fick improvisera med lila fodertyg och pärlor.. :) Tyvärr bidde det inget mer pysslat med just de sakerna, jag kämpar på med min klänningsstickning :)

Monkan: Ja, tyg är bra till mycket! :)

Eva: Jag har också en mindre pärlbutik här hemma. Har inte "pärlat" på ett bra tag dock... Tack för berömmet! :)

All möjligt och omöjligt: Tack! Jag älskar också pärlor! :D

Annette: Jag gick ju i skolan i det huset och just det rummet var faktiskt vårt huvudklassrum. Jag cyklade dessutom till skolan och kom just den vägen varje dag.. ;) kram!