måndag 26 januari 2009

The Toy Society

Jag råkade precis hitta en väldigt rolig sida: The Toy Society. Det är ett gäng människor som startade ett projekt i Australien och det sprider sig nu över världen. Grundtanken är att man gör en leksak som man hänger/lägger ut på en allmän eller offentlig plats. Denna leksak får vem som helst ta med sig hem. De vill förstås helst att den som hittar leksaken ska höra av sig och tala om vem det var som hittade den, annars är det inga hållhakar alls.

Jag tycker att detta låter alldeles fantastiskt roligt och skulle mycket väl kunna tänka mig att joina dem. Jag blir glad bara av att läsa om det!

3 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Man skulle ju kunna göra likadant fast med ett pysselkit! Och så får personern som hittar det pyssla ihop något och fota och höra av sig med vad det blev! Ett Pyssel Society! Vilka idéer man kläcker så här på eftermiddagen...

Susanne Tonér sa...

Det låter jättekul, det är ju lite som när man "glömmer" pocketböcker på tåget eller cafét och hoppas att någon annan ska bli glad för boken. För det är väl det som är tanken att göra någon glad, å så blir man ju glad själv också.Å glad vill man ju gärna vara.
Hoppas du är det.
En kram från Susanne

Jo sa...

Frk Fräken: Ja, det vore nåt! Men då får man nog vara lite mer nogräknad ang VAR man placerar sina saker! :)

Susanne: Välkommen hit! Visst är det tanken på att göra någon annan glad som lockar, helt klart!