fredag 6 februari 2009

Projekt 365 - 6 februari

Office Space - Fantastisk film! Undrar hur långt man kommer innan man blir uppsagd om man bara.. gör som man vill. Hur lång tid tar det? Två veckor? I want my white stapler...

6 kommentarer:

Missy sa...

Oh! Pieces of flair!

Alla som någon gång haft ett jobb de ogillat måste älska Office Space. Speciellt scenen där de går bärsärk på kopiatorn. Den är underbar!

annette sa...

Törs nog inte testa även öm jag just nu är trött på mitt jobb så måste jag behålla det.

Kramen //annette

pysselpralinen sa...

Oh my! Nu var det måånga inlägg som jag inte hunnit läsa. Kul! :-)
Och tänk om jag vetat att du hade virkat en liten nosis! Då hade jag lagt in en beställning idag. Med en mor som samlar på nosisar så blir man själv lite besatt och när man ser en sån här fin så blir man ju alldeles lycklig!

Tack för senast. =) Himla trevligt! och nu känner jag mig ännu mer inspirerad att söka mig tillbaks till denna fina stad.

Ha en kulig inflyttningsfest! Själv ska jag kika lite på melodifestivalen och sen agera taxi till paret som jag lånar lägenheten av.

Linda P sa...

Cool bild tycker jag! Är det din???

Ja, själv försöker jag att minska mitt kaffeintag. Finns egentlien ingen anledning att dricka. Men det är ju så svårt att låta bli ;)

lisa sa...

Åh, OfficeSpace är den bästa filmen!

Jo sa...

Missy: ja, faktiskt en av de roligaste scenerna ever. Inte bara för att de gör ngt man velat göra själv ett par gånger, utan även för att den är så bra gjord! :D

Annette: ja, det är ju lite därför man inte testar själv... :) KramPyselpralinen: Jag ska maila dig mönstret så du kan tillverka en egen nosis! Fast givetvis kirrar jag en till dig om du inte vill virka! :)
Det var jättetrevligt att ses, så du får gärna tjoa till när du är i stan och är sugen på en loppisrunda och fruktte :)

LindaP: Ja, jag har tagit fotot på min lilla stapler :) Kaffe har börjat bli gott, men än så länge dricker jag en kopp/vecka ungefär, så det är lugnt :)