onsdag 18 februari 2009

Projekt 365 - 18 februari

Jag har fått en tidig födelsedagspresent! Eller jag har köpt en. Jag har suktat efter ett lyx-set med stickor sedan jag läste om dem i engelska tidningar för flera år sedan och nu har jag äntligen ett KnitPro-kit i min ägo. Fantastiska rundstickor som man kan kombinera och alternera efter behov. Jag inser att jag är något knasig som gillar sånt. Vad gillar ni för knasigheter?

6 kommentarer:

lisa sa...

Jag gillar sågar. Beskärningssågar alltså. Men nu när jag tänker efter är det nog dags för en väldigt tidig födelsedagspresent till mig själv, för sågbladet på finaste sågen behöver verkligen bytas ut!

Jo sa...

Lisa: Åh, den knasigheten gillar jag också! :)

Em sa...

Gel pennor! Älskar dem.

Jo sa...

Em: Ännu en knasighet jag kan relatera till! Jag gillar alla pennor. På så sätt förstår jag scrappare, det är bara det där med själva kortmakeriet jag inte riktigt har fattat (ännu..) :)

Fröken Fräken sa...

En del tycker ju att det är knasigt att gilla tyger så mycket som jag gör. Men hur kan man inte gilla tyger?! Nä, så det är nog ingen knasighet. Min kruksamling är kanske liiiite knasig.. hm.
Men jag samlar ju inte på motorsågar som den där karln i Alfta.

Jo sa...

Frk Fräken: Tyg är ingen knasighet, det är en självklarhet! ;) Krukor däremot, det är nog en knasighet! Jag tror faktiskt att min sambo skulle kunna samla på motorsågar om han hade plats...