måndag 9 februari 2009

Projekt 365 - 9 februari

På min loppisrunda med Pysselpralinen inhandlades lite stick- och virkverktyg. Inte för att jag var i trängande behov av fler stickor eller nålar, men dels var de billiga, dels var de faktiskt lite fina. Då får man köpa dem. Iallfall om det är loppispriser, dvs en bråkdel av vanliga priset.

4 kommentarer:

rajson sa...

Tog en liten stund innan hjag hajade att det var virknålar.Det var så länge sen dom var framme hos mig.Men har en ganska imponerande samling på vinden.
Snyggt skärpedjup i fotot!
Tack för MusikFoto inlägget tidigare.En riktig härlig lättsam glad låt.
Nu kan jag åka hem med an härlig låt i minnet.
Har du biljetter till Bruce i Sthl?

Fröken Fräken sa...

Och det är passande med en klatschig röd färg på virknålen. Grå har ju en tendens att försvinna och bli osynliga precis när man som mest behöver dem!

Okejrå, det blev lite pyssel med kuddar igår. Och lite rekande bland tyger inför fler kuddar. Herr Fräken ska bort på fredag kväll, och eftersom jag har planerat att inte ligga och kräkas denna fredag också ska jag och mina tyger ha en helkväll!!

Anonym sa...

Vilken coolt RÖD virknål....
den skulle jag också vilja ha! virkningen måste väl nästan gå av sig själv då, eller...
Kul blogg! Jag återkommer...

http://rosalucia.bloggagratis.se

Jo sa...

Rajson: Jajamän. Till alla tre konserterna i Sverige.... :D

Frk Fräken: Oh, det låter verkligen som en grym fredag! :) Jag kanske borde göra som du och göra lite kuddar då.. Jag ska ju till Kinna på lördag, så det är väl bara bra att ha gått igenom förrådet innan! :D

Rosalucia: Välkommen hit! Ja, man kan ju hoppas att det går av sig självt, lite roligare blir det nog iallafall!