måndag 16 mars 2009

Baka, baka, liten kaka

Jag har en ny idé. Eller den är kanske inte ny egentligen, det är ju inte jag som har kommit på konceptet, men för mig är den ny. Jag ska börja baka själv. Ja, eller vi ska. Just nu är jag inne på solrosbröd, det är ju så himla gott! Finns det kanske någon som har ett superrecept?

4 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Nu kan jag tyvärr inte glädja dig med något asbra solrosbrödrecept för jag har ju inget sånt (verkligen himla dumt egentligen). Men jag kommer hålla utkik om du får något bra tips från nån annan för solrosbröd är ju så himla gott!

Själv gav jag mig på att baka filmjölks+bakpulver limpa i söndagskväll när jag insåg att brödförrådet var tomt. Att det sen mer smakade som en degig sockerkaka var kanske inte riktigt vad jag tänkt mig, men rätt så gott, om man släppte det där med att det egentligen skulle varit bröd...

Om jag ska va ärlig ser det ut som att du haft en ganska mysig helg. Fast det var väl inte så mysigt att va sjuk? Eller gick förkylet över snabbt?

Jag har hållit mig frisk men snälla lilla min bil däremot bestämde sig trevligt nog för att inte starta i lördags. Finns det något dyrare och tråkigare än bilar?! Tror inte det. Usch, jag ska köpa en flakmoppe istället!

Loppanlej sa...

Det finns inget som slår eget bröd. Jo, mammas bröd.. Tyvärr har jag inget bra recept att dela med mig av. Brukar baka "monsterlimpa" ibland men det var ganska länge sedan nu. Dela gärna med dig om du hittar ett bra solrosbröd!

Camilla sa...

På tvåan på måndagar så är det en dansk kvinna som heter Camilla Plum som bakar och hennes bröd ser helt underbara ut. Kolla på svt.se där finns recept.

Jo sa...

Pysselpralinen: Hmmm, jag tror nog att jag hoppar över filmjölksbrödet.. ;) Camilla tipsade om bra brödrecept, så de ska jag nog ge mig på ngn dag!
Helgen blev dock rätt bra, trots förkylning och jag fick en massa stickat! :D

Usch och fy med bilen! Hoppas att det har löst sig nu!

Loppan: Nej, det finns ju inget bättre än hembakat bröd! Synd bara att man ska vara så lat?! Jag recenserar säkert något recept här på bloggen sen! :)

Camilla: Tack för bra tips! :)