torsdag 26 mars 2009

Besiktning

Då var besiktningen avklarad. Inte bilens denna gång, utan min egen hälsokontroll. Man kan väl säga att jag fick motsvarande en tvåa på vissa delar. Ät bättre, ät mer (?) och ät frukost var åtgärderna. Och så fick jag gärna motionera lite också.

Egentligen inget nytt under solen mao. Förutom att jag fick det skrivet på papper. Och i pannan i stort sett.

5 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Nämen människa! Nu måste du sätta igång att äta frukost! Jag är alltid jättehungrig när jag vaknar så får jag inte äta då på morgonen är jag inte att leka med.

Nu har då färg inhandlats så tallrikshyllsprojektet kan fortskrida. Yeah, I´m back!

Mrs. b sa...

Åh, det vet jag inte om jag skulle våga göra (hälsokontroll alltså) :-)
Frukost skulle jag inte klara mig utan dock, så den delen sköter jag redan idag :-)

Loppanlej sa...

Jobbigt men man kan ju ta åt sig mer av vissa delar.. äta mer till exempel!! Kraaam

pysselpralinen sa...

Glöm inte att man kan dricka sin frukost också, t.ex. i Jalla-yoghurtform. Frukost måste inte bestå av gryngröt och vändstekta ägg. Varsågod för kostrådet.;-)

Is och snö! Och förbannat kallt! Det verkar som att våren kommer med solsken...och snö. Jag tänkte försöka fly den i helgen och dra ner till Småland. Med eller utan symaskin, jag kan inte riktigt bestämma mig...

Jo sa...

Frk Fräken: Jag är mer typen att OM jag tvingas äta frukost, är jag inte att leka med ;) Jag har nog inte ätit frukost sedan storebror tröttnade på att göra den till mig, dvs någon gång i mellanstadiet, så det är en svår sak att ändra. Jag ska dock försöka :)

Mrs B: Det är inte så kul att inse att man är ohälsosam. Det är ju iofs bra att man blir kontrollerad med jämna mellanrum, så man vet om "dolda" saker som blodvärden osv är okej! :)

Loppan: Det var väntade besked, så det är bara att sätta igång och bli hälsosam!

Pysselpralinen: Grejen är ju den att jag inte gillar vare sig gröt eller yalla-yoghurt. Jag är lite kinkig med sådant på morgonen. Dvs mat på morgonen överlag. Men jag får försöka luska ut något bra..

Idag snöar det här i Gbg igen. Och isen ligger tjock på andra sidan. Nu tycker jag att det räcker!