fredag 6 mars 2009

Fredagsfärger - Blå och vit

Äntligen, äntligen är det fredag! Hurra! Vi firar detta med att lägga upp en Blå och vit bild till Fredagsfärgers veckoutmaning. Bilden är tagen på andra sidan Sverige, vid ruckel-viken och när jag kikar på bilden börjar det suga rejält i ruckeltarmen. Jag vill ha vår NU! Eller åtminstone att all is försvinner så vi kan ta oss ut till ön!

4 kommentarer:

AnnaKK sa...

Vackert! :-) De där bojjarna är lite fulsnygga, sådär! Det ligger en likadan vid en brygga som jag ibland går till när jag är vid Möckeln, men jag har inte fått till nåt särskilt bra foto på den faktiskt. Nu blev jag lite inspirerad till att göra ett nytt försöka. :-)

Marie Höglund sa...

Åh jag får båtsug ;-). Vi planerade faktiskt idag när vi ska sjösätta och det lutar åt 2:a helgen i maj. Känns som en evighet. Trevlig helg.

Monkan sa...

Härlig bild, jag vill ha sommar nu. Eller ok, vår först då kanske. Lyllos ni som har ett Ruckel att åka till.

STOR suck för Fredagsfärger :-( Jag har försök 6 gånger att lägga in kommentar. Det går inte. Och temana kommer in sent varje vecka, jag har flera gånger tänkt att "nu blir det sista gången" och nu var det nog sista gången. Så, nu gick det igenom, direktlänk verkar vara "förbjudet" idag, det går bra i texten men inte som Website.

Ingalill sa...

Vilken stämningsfull bild :)