måndag 30 mars 2009

Projekt 365 - 30 mars

Igår blev det en vårpromenad vid Delsjön. Isen låg fortfarande, men den har helt klart börjat töa bort. Hoppas att det går undan nu framöver när det ska vara lite varmare väder! Det gör iallafall susen för humöret att promenera i solen!

4 kommentarer:

karro, sa...

härligt! isarna försvinner nog rätt fort nu i detta vädret så att ni kommer ut till ön. kul att träffas i lördags!

Malla sa...

Men du.. Har jag fattat det rätt om vi pratar om Delsjön i Göteborg?
Prommisar är underbara runt vattnet och jag längtar tills det blir liiite varmare så man kan sätta sig en stund och njuta av solen, utan att förfrysa till en isklump!!=)
Kram

pysselpralinen sa...

Underbara Delsjön! Jädra va avis jag är på dig nu då...allt det där vågräta regnet under höst & vinter är som bortblåst när man kan ta första långprommisen runt Delsjön på våren. Så underbart!

Tack för berömmet hos mig. Känns ju fint att kunna visa nååågot pyssel som blivit färdigt iaf. Just nu ligger det små högar och idéer här och var och väntar på att jag ska vara lite piggare på kvällarna.

Hur har det gått med is och vinter vid rucklet? Blir det en tur dit till påsk?

Jo sa...

Karro: Ja, det verkar som om det är 18 grader "på andra sidan" idag. Fortsätter det så, så kan vi ju def ta oss ut i påsk! :D
Ja, det var kul att ses i lördags, det får vi göra om!

Malla: Ja, det är Delsjön i Götlaborg som jag knatar runt (eller bredvid iaf, det är ju rätt långt att gå runt hela..) Jag vill ha vår och sommar nu! :D

Pysselpralinen: Ja, horisontalregnet är glömt och förlåtet! :) Delsjön är underbar att strosa vid, särskilt såhär års. Det verkar som om det är riktigt varmt på andra sidan nu, så det finns hopp om påsk i rucklet! Hurra!