torsdag 2 april 2009

Projekt 365 - 2 april

Vad bakade jag då med min köksassistent? Jo, jag bakade solrosbröd. Efter lite receptsökande hittade jag så äntligen ett recept. Det blev lite tamt dock, så jag får nog hotta upp det med något nästa gång. Jag har nämligen fått lite blodad tand, så här ska bakas!

7 kommentarer:

Sirpa sa...

Halloj! Tittar in och ser hur det går med ditt projekt365 och ser att du är duktig och sköter det och hinner baka också ;-)!

Jo sa...

Sirpa: Ja, jag bakar ena dagen och fotar andra, så jag får ihop det.. ;)
Det är inte lätt att komma på motiv och ofta publicerar jag fotot dagen efter, men än så länge går det hyfsat :)

Susanne sa...

Hi hi! Vi var inne på varandras sidor precis samtidigt. Lite läskigt nästan va? Jag satt och tittade på Dina bröd när jag såg att Du skrivit i min gästbok. Otroligt.

Menar Du att Du har mönster på såna sockor som jag visar på bilden? Eller i alla fall liknande? Jag hittar inga som stämmer bra... Vad är det för bok?

Blir nyyyfiken! :-)

Jo sa...

Susanne: Hihi, ja, det var ett sammanträffande! :) Jag har ett liknande mönster, från Kreativ Stickning. (Jag skrev om boken i din Gb)

Fröken Fräken sa...

Jag pratar väldigt mycket om att jag ska baka bröd, och det verkar vara ett säkert sätt för att det inte ska bli bröd.. Det hjälps inte att jag har en assistent. jag skulle vilja ha en assistent som gjorde allt, även skötte om disken efteråt...

Men det kan faktiskt gå att kombinera ihop lite retro med lantligt. Jag vill inte ha det för gulligt, små spetsstrutar tex går inte hem hos mig.

Monkan sa...

Men, men, inte kan man väl berätta att man bakat, utan att lägga ut receptet?! :-) Det ser ju mycket gott ut.

Jag har beslutat att baka allt mitt bröd nu och nu har jag hittat ett nytt favoritrecept. Supergott, och nyttigt (antar jag, med rågkross och grejer i). Det är lingonsylt i också och jag tror att det är det som ger smaken. Och jag som inte ens gillar lingonsylt!

Min assistent har nog degrok men jag bakar alltid med elvispen, för jag tycker att det är så jobbigt att göra rent assistenten...

Jo sa...

Frk fräken: Om du hittar en sådan assisten, vill jag veta inköpsstället, för en sådan vill jag också ha! :D

Monkan: Jag kan ju lägga upp receptet om du vill :)
Lingonsylt i brödet.. det låter lite farligt, men det känns som om jag borde testa det ändå :)