söndag 5 april 2009

Projekt 365 - 5 april

Det verkar som om andra sidan ligger lite efter. Här i Göteborg har krokusarna varit framme ett bra tag, men ute i rucklet verkar det lite segare. Scillorna som jag planterade i en bergsskreva tillsammans med snödroppar har börjat visa sig, men så mycket mer är det inte. Det fanns en och annan förskrämd krokus, men tulpanerna verkar ha försvunnit.

2 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Vi här på andra sidan solen tycker minsann att det går lite väl sakta! Fast i helgen såg jag ju tussilago och hjärtat tog ett extra glädjeskutt.
Hur sjutton kan fåglar ta sig in i Rucklet? Det förstår jag inte? Har de ålat in under golvet, genom något litet mushål? Spännande mysterium! Det måste ni ju forska vidare i. Tänk, nästa gång ni kommer ner dit kanske något annat djur varit på besök. Typ en hamster, eller en svärm med sömniga flugor? Ska följa utvecklingen med spänning. Gissa djuret typ! :-)
Nu funderar jag på om jag antingen ska slänga på en film eller slänga mig i säng och sova...hm, svåra val.

Jo sa...

Pysselpralinen: Jag har inte en aning om hur fåglarna tog sig in. Och inte ut heller för den delen. Det kan ha varit genom ett "hål" som har blivit när vi drar om elen för badrummet, men de brukar ju inte ens hitta ut genom en vidöppen dörr, så jag fattar inte riktigt!
Men det händer alltid något. Första året var det monsterstora myror, förra året var det möss och nu fåglar. Som sagt, undrar vad som dyker upp nästa gång?

Jag hade nog valt filmen och somnat i soffan. Två önskingar i ett liksom ;)