måndag 6 april 2009

Projekt 365 - 6 april

Är det påsk snart, så är det. Jag pyntar med en nyinköpt diskborste från Ikea. Mer påskigt än så blir det inte här hemma , vi ska ju ändå vara i underbara rucklet hela helgen.

5 kommentarer:

Miss E sa...

Very nice!

Jo sa...

Miss E: Ja, jag är nöjd med både påskpyntet och ruckelplaneringen. Dessutom är det ju LEDIGT! :)

pysselpralinen sa...

Å fy schalingen vilken Onge ni verkar ha ovanpå! Elefantongar är det väl ingen som vill ha till grannar. Husletande låter ju alldeles jättekul. Min käre höll ju nästan på att bjuda på ett hus för sisådär 300 000 när han inte hittade någon hyresrätt. I de småländska skogarna är det inga miljonsummor som gäller. Fast sen är man ju isolerad från omvärlden då förstås. Det var ju bara den lilla detaljen.
Jag tycker att alla som tvingas pendla till den där lilla hålan i småland borde få MINST 50 % rabatt på rubbet! Faaast...det tycker tydligen inte dom. :-)
Fast min duktiga pojkvän har ju börjat intressera sig för loppisfynd även han efter lite introduktion av mig, så vi får väl se hur det blir.
Imorgon tar jag påsklov! Gud va härligt!

Fröken Fräken sa...

En gul diskborste - det skulle jag nog kunna sträcka mig till också!
Jag har börjat se framför mig hur himla mysigt ni kommer att ha i rucklet i påsk, grilla, gå och gräva lite i trädgården, feja och dona, tända brasor och ha det allmänt charmant!
Och vad ska jag göra? Jo, städa källarförråden... okej, äta smörgåstårta ska jag också göra.

Jo sa...

Pysselpralinen: Ja, det är ingen duv-onge direkt... ;)
Husjakt kommer att bli kul när vi väl sätter igång, men det är ju ett tag till dess. Man kan ju hitta alldeles fantastiska hus billigt runt Kinna och Skene men det är ju lite väl långt från storstaden, så så långt ut vill jag nog inte bo... :)
Superbra att du har fått pojken att gå på loppis! :D

Frk Fräken: Vi kommer nog att få det supermysigt, fast vi har ju ingen brasa i dess riktiga bemärkelse, bara en gasolkamin, En riktig kamin står på vill-ha-listan dock :D
Och du, smörgåstårta? Det lät ju inte helt fel!