tisdag 7 april 2009

Tisdagstema - Vardagslyx

Denna veckas Tisdagstema är Vardagslyx. Vardagslyx för mig är bland annat att mixa till en riktigt god milkshake. Eftersom jag efter att ha blivit underkänd på besiktningen, försöker leva lite nyttigare, får det bli en arkivbild denna gång.

8 kommentarer:

Veronica sa...

Hej!

det såg gott ut :) Jag gjorde milkshakes för fullt ett tag och borde ta och göra det igen! Det är så gott :)

Sov så gott!

Kram

Mia299 sa...

Underkänd på besiktningen?? Det tror jag inte. Jag tror att du är minst lika fulländad som vanligt! Det är väl i och för sig inte fel att leva nyttigt om man ger själen vad den behöver lite sådär ibland...:)
kramkram

m sa...

Vilken vacker bild! Det ser t o m nyttigt ut, tycker jag :) (Hälsokost för själen) Det var länge sen jag gjorde milkshake, måste nog prova. Väntar med "besiktningen" ett tag.

marie roxbro sa...

mumma vad gott det där ser ut....riktigt lyxigt / marie

Malena sa...

Underkänd på besiktning? Det är nog inte så illa!!! Jadu, vilken blomma ska vi köra på i folkhavet? Hur som helst kommer det bli en härlig kväll, for sure!

Ha en skön påsk här i Småland (för visst skulle ni till Rucklet?)!

Kram!

Loppanlej sa...

Vardagslyx kan även vara en lektion med motiverade elever! När man går från klassrummet och känner att man faktiskt är önskvärd därinne... ;). Glad Påsk vännen!!

Inspirera Mera sa...

Åh vad gott med en milkeshake! Det känns verkligen somrigt. Jag försöker också leva lite nyttigare så det får bli någon annan gång.

Svar: Tack för din gulliga kommentar!
Kram Sandra

Jo sa...

Veronica: Ja, man borde göra det mkt oftare! Man behöver ju inte ha glass i varje gång... ;)

mia299: Jorå, besiktningsdamen konstaterade en ökning av antalet centimeter kring midjan. Tyvärr hade denna ökning inte åtföljts av motsvarande ökning på längden, och det resulterade i fel BMI.. Men man kan unna sig sånt ibland, helt klart! :)
Kramkram!

m: Helt rätt, det är hälsokost för själen! Bra tänkt!

Marie Roxbro: Visst är det vardagslyx. Och gott! :)

Malena: Jo, tyvärr underkänd, inte riktigt ombesiktning, men varningar, helt klart.
Vi får fiffilura ut en blomma.. ;) Det ska bli så sjukt kul att se och höra honom igen, så det kommer att bli en toppenkväll, det känner jag på mig!
Ajamän, det blev Småland för hela slanten. bra landskap, det där.. ;)
Kram

Loppan: Jag kan tänka mig att det är den bästa belöningen av alla. Jag förstår att det måste kännas gott och tillfredsställande! Jag tror att du är en jätteduktig lärare, så jag hoppas att de visar det för dig!
Glad påsk och stora kramar! :)

Sandra: Det är somrigt och gott. Och kan vara mysigt även på vintern.. :) Kram