lördag 9 maj 2009

Dum-spårvagn

Igår när jag tog vagnen till jobbet, fick föraren av någon anledning för sig att tvärnita några meter innan hållplatsen. Till följd av detta, for jag in i ett säte med vänsterhanden och lyckades stuka till vänster pekfinger rejält. Nu sitter jag ute i rucklet och inser att man faktiskt använder pekfingret till rätt mycket, så det är ingen jätteaktiv helg för min del.. Suck. Man kan ju inte ens sticka eller virka!

5 kommentarer:

Em sa...

Aj! Det lät minsann inte så skönt.

pysselpralinen sa...

Nämen det var det värsta! Fy vad tråkigt att drabbas av fingerskada strax före helgen! Sånt borde inte kunna hända! Dumma spårvagnschaffis tycker jag.

Tack snälla för dina peppande ord! Jag behövde nog det för att komma igång igen och börja blogga så smått. En spark i baken och lite fina ord. Det hjälper verkar det som. :-)

Trots skada kanske du är du en bra arbetsledare som kan styra upp resten av familjen? Katterna kanske kan hjälpas åt och rensa lite rabatter till exempel? De kan ju det där med att gräva i sand till exempel.

Själv har jag handlat garn på rea och ska försöka få till ett litet pyssel som jag har en bild av i mitt huvud. Förhoppningsvis blir resultatet också lika bra i verkligheten. Fast detta pyssel innefattar varken virknål eller stickor utan är ett äkta dagispyssel! Till och med om man stukat sitt finger tror jag det funkar. Vi får se om ett litet tag om jag lyckas...:-)

Fröken Fräken sa...

Det var då som själva *valfri svordom* att du ska råka ut för något sådant, och just inför helgen dessutom. Jag känner att jag börjar bli väldigt less på förkylningen, för även om man inte använder näsan till så mycket av pysselverksamheten s stör den ändå själv pysselivern när den är täppt eller rinnig...

Susanne sa...

Men oj... vilken tur i oturen att det inte hände något värre... Stackare! Hoppas att allt blir bra igen snart!

karro sa...

ajajaj! o du kan ju inte ens peka på vad joflopp behöver göra!