söndag 17 maj 2009

En annan baksida

Här har ni en annan baksida: min vad. När jag var på kolloträff råkade vi ha sönder en bänk som vi satt på. Jag hade mina ben under själva bänken när den brakade. Just då kändes det inte så mycket, men när jag kikade på min vad nyss, såg jag att jag hade ett "litet" märke. Nämnde jag att jag har väldigt lätt för att få blåmärken? Nämnde jag att min kjolsäsong var extremt kort när jag spelade fotboll och rugby?

7 kommentarer:

Loppanlej sa...

Wow! Det där var ett blåmärke av den högre skolan. Jag har också löjligt lätt att få blåmärken. Du skulle sett mig när jag rasade nerför trappan.. G:a Mannen var rädd att bli anmäld för hustrumisshandel..!

Miss E sa...

Vet precis hur det är, jag får blåmärken om någon kollar på mig typ :p

Miss Upsey Daisy sa...

Det var riktigt läskigt.. Ser stort ut..

Jo sa...

Loppan: Jupp, ett seriöst blåmärke som har tagit ett par dagar på sig att blomma ut. Och då vet kanske du med hur länge det kommer att sitta kvar.... Jag ramlade på cykeln en vecka innan en gotlandssemester en gång. Mina killkompisar ville inte gå med mig på stranden, för alla såg så argt på dem....

Miss E: Det är inget roligt med ytliga blodkärl...

Miss UD: Ja, det ÄR stort! Du ser ju mina fingrar ovan och kan jämföra...

Em sa...

Hej och hå - det var ett rejält blåmärke!

Jag är precis likadan. Jag vet oftast inte ens vad jag har gjort för att förtjäna mina blåmärken... helt plötsligt är de bara där.

Susanne sa...

AJ! Det där såg ont ut!

Ja, just det... att förvandlas till 14 år igen är ju inte precis vad man vill. Det har man varit en gång redan. Det räcker.

Iris sa...

oj, det såg ju riktigt läskigt ut. Vilken tur att det inte gjorde så ont, det ser väldigt ont ut..