onsdag 20 maj 2009

Sysselsättning

Det är mycket kakel nu. Som tur är, är kakelslutet nära, vi ska "bara" lägga klinker på golvet och sen kan vi sätta de nedersta raderna med kakel. Men den allra största delen är satt nu iallafall. Hurra! Om någon är intresserad av att se vårt blivande badrum, som just nu liknar en allmän tvättstuga, finns det fler bilder här.

2 kommentarer:

annette sa...

Hoppas Du hinner njuta lite av sol, vid och vatten oxå!!

Kramen //annette

Fröken Fräken sa...

Ni får vara tappra,och se den kaklade visionen framför er! Jag ha lämnat slipning och förarbete bakom mig, och första varvet vit färg har dragits på. Men, hur kommer det sig att det tar mindre än en timme att måla, men 20 timmar (!!!) innan färgen har torkat och är övermålningsbar? Min far deklarerade att det minsann är ett tecken på kvalité när färgen torkar långsamt. Jag tror mer att det är färgtillverkarna som vill driva mig till vansinne! Men det ser himla bra ut. Jag levde lite farligt och köpte en färg som jag aldrig använt, Butinox, men den var toppen. Och sådär kritvit mot blått i nyansen! Jippie!

Jag blev så exalterat så att jag målade ett varv på skohyllan när jag ändå var igång. Snart får jag skaffa avspärrningstejp, det börjar bli svårt att röra sig här...

Och till middag, blir det grillat hos er??
Och ti