onsdag 10 juni 2009

Danmarkstripp

Idag bar det av till Danmark över dagen. En gång per år har vi möte på Danmarksbåten, vilket är en väldigt trevlig tradition. När man ändå är på andra sidan sundet, kan man ju passa på att shoppa lite, vilket jag givetvis gjorde. Jag har ju fortfarande inte inrett rucklet ordentligt och definitivt inte badrummet, så det bidde snajsiga ljuslyktor till det gröna vardagsrummet och svarta och vita korgar till badrummet.

4 kommentarer:

jennys hus sa...

Vill oxå till danmark....väldigt längesen jag var där.

Svar: Hittade flodhästtyget när vi var där i förra veckan. har heller aldrig sett det förut. kan tänkas att det var för att de fanns på barnavdelningen och inte på tygavdelning.Har inte haft anledning att strosa runt i barnavdelningen förrns nu:-)
Kram/jenny

annette sa...

Hej på Dej, ett tag sedan senast, men så blir det ju ibland, har tittat tillbaks lite på Dina bilder, verkligen en hel del toppen bilder Du bjuder förutom trissen, bilden tagen kvälln När Ni skal åka från Rucklet är så vacker!!!

Hoppas vi får fint väder till helgen!

Kram //annette

Fröken Fräken sa...

Men vilken trevlig tradition! Jag önskar att vi också åkte med jobbet till Danmark. Så fort det ska bli jobbtjohej här så blir det typ skoterkörning eller bygga järnvägsstationer i sand.. märks det att nästan alla mina kollegor är herrar och civ ing:are?... Härliga lyktor och korgar.. och tänk att ha ett helt hus att inreda!!

Peter och Martha sa...

Det var vi med, i Danmark alltså! :) Vi verkar vara på samma platser nu.