måndag 1 juni 2009

Inspiration

Passande nog kan jag pausa i brudklänningspysslandet med Project Runway -världens bästa tv-serie! Och ännu mer passande: de ska designa brudklänningar i detta program!

6 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Men så lustigt att de ska göra just brudklänningar! Hoppas bara inte att bruden kollar och plötsligt får för sig att hon vill ändra modell! :-)

Jag har alltid älskat att baka de pilligaste sakerna. Men på senare år har jag inte tagit mig tiden och det är ju skittrist. Det beror nog delvis på tidsbrist när man jobbar+pendlar som jag gjort större delen av tiden, men också på att någon ju helst ska äta upp godsakerna också. Och om det inte finns någon i närheten så måste det ju bli jag...hrm, ja och det slutar ju med resårbrallor och spruckna jeans och det funkar ju inte!
Men, om 3 månader hoppas jag bli sambo med ett kakmonster så då får det minsann bli en himla massa bakande för den här pralinen!

Jag tror att jag kommer hamna i Småland, i alla fall först, och sen kanske Skåne. Det beror ju lite på var jag lyckas få jobb. Men jag är dötrött på att pendla till kärleken så han måste i så fall följa med om jag flyttar till Västergötland. Och det vore ju faktiskt lite lustigt om jag nu efter att hela min uppväxt och halva mitt vuxna liv kämpat för att inte hamna i Sveriges tråkigaste stad faktiskt bygger mitt bo där!
Faaast jag har ju insett att det är rätt fint där...:-)

Em sa...

Åh, jag älskar Project Runway!

Make it work!

Jo sa...

Pysselpralinen: Ja, hon får hålla sig borta från sådant nu.. ;) Hon verkade nöjd när hon provade den iallafall! :)

Jag har lite samma problem med bakverk. Jag gillar att baka (och äta också), men det är redan övervikt här, så jag ska inte äta själv. Men man kan ju göda andra..;)

Pendla till körlekan är verkligen inget roligt, been there, done that! Småland är ju ganska trevligt, det med, så det blir nog bra. Och att ha nära till Ingvars stora hus är ju inte helt fel, det heller.. ;)
Sveriges tråkigaste stad har ju faktiskt en jäklans massa tygaffärer, bara det!

Jo sa...

Em: Jag med! Nu börjar det brännas, jag håller på Leanne!

Carry on!

Linda sa...

vilken tur att jag är totalt ointresserad av "sygrejer" :-) och inte tittar på project runway! Är supernöjd med klänningen du syr åt mig! Och har en blivande make som börjat sy på min matchande väska....
Kram från blivande bruden

Miss E sa...

Fast det var väl inte direkt några fantastiska brudklänningar de fick till, eller har jag bara konstig smak?