söndag 19 juli 2009

Jag erkänner..

...efter att ha läst mitt senaste inlägg om smultronställe. Jag har blivit som Ernst. Det enda som saknas är ju att jag ska säga saker som "-Ute och inne vill varandra något".
Vad jag vet, så stickar inte Ernst iallafall. Det gör jag. Tillsammans med missekatterna i soffan skyr jag regnet och stickar vidare på brorsonens Pippitröja.

5 kommentarer:

Em sa...

Jag önskar att jag kunde sticka! Men det är lite mycket begärt av mina reumatiska händer tyvärr.

Vad gosiga kissarna ser ut att vara! :o)

Jo sa...

Em: Det kanske inte är det optimala för dina händer, nej.. :( Men det ska ju finnas mer ergonomiska stickor, har du testat dem?

Kissarna är supergosiga och just nu glada över att den gästande hunden har gett sig av, så de grissover :)

Anonym sa...

Tack så jättemycket för dina tips om våra "tvister" här hemma. :) Du har tur du som är så duktig själv. Jag kan säkert lära mig, har inte tummen mitt i handen. :) Jag anstränger mig gärna lite för att få fint omkring mig och trivas. Jag ska se om jag kan göra lite mer saker själv. Som att måla retrotavlan t ex. Där behöver man ju inte använda stark färg. :) Så det kan jag klara av. Sen är det ju så himla roligt att måla också. :)

Nu ska jag ta ett städryck till. Barn & gubbe är på lekland med barnens kussar. :) Så jag passar på att få lite överstökat. Typ tvätt & städ och så lite pyssel förstås! :) Kram Malin I&D

sinneskatten sa...

Fördelen en sån här regnig och grå dag är att man kan ligga under filten och snusa! det har jag gjort o jösses så skönt det.

Fröken Fräken sa...

Men du är ju bara i början av semestern än! Ge det en vecka till så slänger du dig säkert med ett gäng Ernst-aforismer! Annars kanske jag kan klura ut några bra.

Ska hålla utkik efter flera flora-böcker! Visste inte ens att det var så här fina bilder i dessa böcker, för på bokryggarna (som oftast är det man ser när man skummar igenom lådorna på loppisar) ser det ut ju att vara tråkiga krukväxtböcker med taskiga foton. Hade inte vetat att det var så här fina bilder om jag inte fått tips från Vit poesi.

Här har det också fikats i det oändliga. Jag tror att jag måste ta och sy lite för att tillfredsställa bristen på pyssel.