söndag 12 juli 2009

Projekt 365 - 12 juli

Dagen har bestått av att sova, gå på möte, sova lite till. Plocka blommor och att ernsta runt. Dagen avslutades med att hämta vännerna som är på ruckelbesök. En bra dag helt enkelt!

4 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Perfekt på alla sätt och vis.

Monkan sa...

Ooooh, den här bilden andas semester. Aha, "ernsta runt" säger du, låter guld :-) Det är väl som jag ska göra ungefär, ta dan som den kommer, och mycket fika :-)

Eeeh, "stryksystem"? Låter som nåt som har en del överkapacitet i förhållande till mitt behov, att "platta till" ;-)

Ja, det var väldigt oväntat att hitta tygblommor på El-Giganten av alla ställen.

pysselpralinen sa...

Allt låter ju alldeles underbart. Vila, Ernsta och umgås med fina vänner. Det låter allldeles alldeles underbart att ha sitt eget lilla Ruckel (med tillhörande tomt i storlek slottspark). :-)

Själv ser jag fram emot ytterligare en vecka i skogen nästa vecka. Visserligen är det lite tomt på de bästa vännerna där, men lugnet och ron infinner sig så fort jag kommer dit och pysselidéerna ploppar upp som små glada kantareller i en blöt höstskog. Ja, jag gillar´t helt enkelt!
Oh, det där var nästan lite Ernst-varning, och jag som är så allergisk mot honom! Det måste vara den Småländska skogen som förvandlar mig. Snart sitter jag väl under någon stubbe och bloggar för fullt.

Fast, jag var i Göteborg i helgen. Och luktade lite på Västkusten. Det luktade hemma och jag kan inte låta bli att längta lite tillbaks...

Jo sa...

Miss UD: Ja, det var det faktiskt. Nu är det dock full fart igen!

Monkan: Ja, det är ett rätt avancerat, men himla bra strykjärn! :)

Pysselpralinen: Jag är inte allergisk mot Ernst, men jag är inget superfan. Däremot verkar de småländska skogarna Ernsta till även den bäste... ;)
Och det ÄR underbart att ha ett ruckel att ernsta runt i. Även om det innebär att man får utrota ett antal myrbon osv när man river sovrumsväggar... :S
Du får helt enkelt flytta västerut igen. ;)