måndag 6 juli 2009

Vår lilla efterrättsavdelning

Utan att ha lyft ett finger för att skapa detta, har vi fått oss ett smultronland. Det är vardagslyx, det!

5 kommentarer:

Lina sa...

Verkligen vardagslyx och visst doftar det barndom!
/Lina

Mrs. sa...

Ja, det är verkligen vardagslyx. Vi har planterat ett par plantor, och varje dag springer barnen dit och kikar om det mognat några nya :-)

Fröken Fräken sa...

Det var lyx på alla sätt och vis, det där! Jag hoppas att jordgubbarna hos herr Fräkens pappa mognar någon gång. Det har vari tufft att få dem att ta sig, plantorna har fått flytta runt ett flertal gånger och sådant är inte populärt. Men i år, om nu inte allt regnar eller fryser bort, så verkar de vara på gång!

Jomenjo, jag tror att det är en Ernst på gång där, så det så!

pysselpralinen sa...

Det är det sannerligen, lyx i kubik och kvadrat. Själv fick jag smaka ett smultron från en planta i mammas trädgård i helgen. Ett enda. Och det smakade alldeles ljuvligt.

Något mer som är vardagslyx är att ha en förnöjd katt i sin båt. Han (för det är väl en han?) ser verkligen ut att njuta av sin tillvaro. Man blir varm i själen av att titta på den bilden. :-)

Och just nu är vardagslyx för mig att sitta i min egen soffa (som jag knappt träffat på ett år) med en blivande sambo bredvid mig och tid över till att både blogga och fundera över kommande pysselprojekt. Mysigt är vad det är och jag är så himla nöjd! :-)

Jo sa...

Lina: Ja, solvarma smultron är barndom!

Mrs B: Plocka smultron hör barndomen till! Jag har nog kvar ett antal till eventuella barn som hälsar på! :)
Frk Fräken: Hihi, kanske en Blogg-Ernst :) Jordgubbar känns som ett måste-projekt i framtiden! :)

Pysselpralinen: Åhå, sambo! Vad härligt! :D Det är faktiskt lyx! Anton verkade gilla båtturen, så vi kanske kan ta med dem ut på fler turer!