fredag 21 augusti 2009

Förresten...

... om ni inte hör något från mig på ett par dagar, så får ni nog komma hit och kolla läget. Katterna var inte helt nöjda med att kliva in i buren, åka bil i 7 timmar bara för att sedan kliva ut i... hallen igen. De kanske ger igen inatt när vi sover. Som sagt, om det inte kommer några inlägg så...

3 kommentarer:

Em sa...

Låter farligt.

Monkan sa...

Men åh nej nej nyckeln. Vilket elände! Visst, det är en variant men det var ju absolut inte den bästa. Jag har full förståelse om katterna lämnar in en protest eller kräver kompensation av nåt slag.

Vilken trevlig bok du köpt :-) Du har väl inte missat att det finns massa bra tips på Moderskeppet också? Jag kanske har nämnt den sidan förut, har tipsat så många så jag har inte riktigt koll... Förutom massor med specifika tips så har de en gratis kurs i grunderna, består av olika instruktionsvideos online. Det verkar ju som att det är "stora" Photoshop du har, med tanke på boken, och då är det Moderskeppet som gäller men om det skulle vara så att det är Elements du har (det har jag) så hittar du tipsen på Bildbehandla.se (ingen fullständig grundkurs men guider för specifika saker).

Jodå, nu har Pandurokatalogen fått en himlans massa vikta hörn på sidor med Extra Intressanta Saker. Sen gäller det att sansa sig… och handla måttligt :-)

Sidor ur det andra exemplaret har rivits ut och satts in i Pyssel-pärmen, som ska få samma behandling som Sy och Marie Claire-pärmarna redan fått, piffas med lite tyg.

Jo sa...

Em: De har förlåtit oss. Vi har ju varit hemma med dem hela dagarna, så vi är hyfsat poppis nu igen.

Monkan: Jag har kikat på Moderskeppet och de är jättebra!
Pandurokatalogen innehöll en massa mums!
Jag får nog också köra med en inspirationspärm som det verkar! :) bra idé!