måndag 17 augusti 2009

Projekt 365 - 15 augusti

Det bidde inte så mycket gjort ute i rucklet i helgen. Vi var inte på renoveringshumör, så det blev mer slappande än byggande. Jag testade att sticka på en cardigan, utan mönster/beskrivning, med bara lite enkla riktlinjer och principer. Väldigt roligt och det verkar faktiskt kunna bli en liten kortärmad kofta av det hela!

3 kommentarer:

Susanne sa...

Hela mitt hem är fullt av Iittala, men det skulle vara hur kul som helst att säga "Jag är så trött på alla Iittala-människor som inte vågar hitta på något eget. Som inreder sina hem som inredningskataloger och inte vågar tänka själva. Såna människor saknar liksom smak". Så skulle jag vilja säga! He he!

Fast jag tycker ju inte så. Men till inrednings-"experter" skulle jag vilja säga så.

Tack för Dina oehört begåvade och fina ord. Dina ord är min bibel!

KRAM och TACK!

Maria Berg sa...

Lycka till det blir kanske som mäster skräddaren vad blide det då då och tillsist belv det ett par vantar... MB

Fröken Fräken sa...

Sticka ett klädesplagg utan ens en beskrivning?! Oj, jag är impad! Jag har tänkt dra igång ett kuddstickingsprojekt att ha med på flygresor. Om man nu får ta med sig stickor på flygplan..

Tack för allt beröm om soffbordet! Jag försöker ju att inte gå till överdrift i det här med shabby chic. Kan inte med för mycket nött överallt, eller för gulligt. När det gäller bordet så kändes det konstigt att färgen var helt perfekt när lådan lämnades som den var, så där fick sandpappret rycka fram.