måndag 3 augusti 2009

Projekt 365 - 3 augusti

Idag gick det inte som vi trodde. Däremot gick vi mer än vi hade tänkt oss. Vår bil smällde till rejält igår när vi svängde in i Byn men sen hände inget mer. Eftersom det var söndag, tänkte vi att det där, det kollar vi upp imorgon (idag mao). Sagt och gjort, det gjorde vi, vi åkte till verkstaden. Som konstaterade att fjädringen vänster fram var helt trasig och någon bit hade gått upp i hjulhuset. Vi kunde mao inte köra vidare. Vi fick lämna bilen på verkstaden och hoppas nu att de hinner få hem delar och reparera den innan helgen, eftersom vi börjar jobba i Göteborg på måndag.
Som sagt: bilen lämnades på verkstaden och vi gick till bryggan. Det är en bit, det. Cirka 14 km. Men vi är ju positiva, så vi stampade på längs landsvägen och stannade för att äta goda medköpta baguetter längs vägen. Inte så pjåkigt ändå, och motion fick vi på köpet.

4 kommentarer:

karro sa...

Oj, vad jobbigt!

Mrs. b sa...

Usch vad trist. Hoppas det löser sig!

Jo sa...

Karro: Ja, men det kunde ju ha hänt på väg TILL Gbg. DÅ hade ju alla biljetter osv "brunnit inne" och vi hade inte fått se Bono, så det är okej ändå.. :)

Mrs B: Ja, det gör det alltid-på nåt sätt! Det finns ju hyrbilar i värsta fall!

Missy sa...

Fin bild hur som helst.