onsdag 23 september 2009

Karaktär

Att få hem denna fina bok i brevlådan gjorde det ju inte direkt lättare att sitta och jobba över. Jag mutar mig själv med Fazer choklad och försöker hålla mig till jobbet.

7 kommentarer:

makiato sa...

Hej,
ang handduken du frågade om:
Ja, jag har använt den nästan varje dag i 10 års tid, tvättat och tvättad den. Den ser nästan lika fin ut än så den är verkligen superbra. 100% bomullsgarn. Om jag någon gång slitit ut den så ska jag nog virka en liknande...

pysselpralinen sa...

Oj oj så gullig bok! Den kände jag inte till. Men skulle vilja ha tror jag. Om jag nu äntligen tog mig tiden att lära mig virka på nytt. Det var ju liksom ett tag sen...(mellanstadiet kanske):-)

Tack för pepptalket! Sånt kan behövas ibland. Just nu slipar jag på personliga brev och CV:n för fullt. Och bloggar. Hm. Himla lätt att låta tankarna snurra iväg när man kör fast.

Jag tror stenhårt att behovet av att få göra något kreativt blir extra stort när man absolut inte har tid eller får. Då blir det så viktigt att få göra det där pysslet som man har gått å tänkt på så att man nästan inte kan överleva om man inte får göra det. Det blir liksom så extreeemt viktigt att få göra det just då och nu och där, när man egentligen inte har tid.
Hoppas att det lugnar ner sig lite på jobbet så att fin-boken snart kan användas!

Miss Upsey Daisy sa...

Den boken du mailade om! Verkar skoj. :)

Jo sa...

Makiato: Det låter ju toppen! Det får nog bli en sådan handduk framöver! Den var jättefin!

Pysselpralinen: Det är en deadline som ställer till det, men den är nästa vecka, så jag kan snart pusta ut!

Miss UD: Ja, den är inte så puttenuttig, men väldigt rolig! :D

Clara sa...

Åh, jag visste inte att den kommit ut än! Jag har läst om den tidigare, och det är helt klart en bok i min smak. Tack för tipset!

Johanna sa...

Finns det en student- eller bloggkaraktär? Är de svåra att virka? Jag blir så sjukt inspirerad att börja med stickning och virkning varje gång jag kikar in här (vilket är flera gånger om dagen).

Jo sa...

Clara: Jag anade att det var nåt för dig! :)

Johanna: Jag har inte testat att virka någon ännu, men av formerna att döma, så är de enkla... Det finns en kontorszombie som man kanske kan trixa till lite så den blir student? :) Eftersom det hänger mest på detaljer/tillbehören, så borde man absolut kunna göra en bloggkaraktär :)