söndag 27 september 2009

Rättvisa

J har köpt en ny leksak. I rättvisans namn får ju jag också köpa leksaker. Jag satsar på garn. Fattar ni hur mycket garn man kan kvitta mot en kompressor!?

9 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Så väldigt, väldigt bra med en sambo som handlar dyra leksaker. Då blir de där garnstumparna, tygbitarna och små, små banden inte särskilt mycket att jämföra med! :-)

Herrn i det här huset satsar på en cykel. Undrar om inte det stillar mitt dåliga samvete över gårdagens otroligt roliga shopping i godisbutiken "Stoff & Stil" i Malmö. Trallala vad jag ska ha kul med de leksakerna! :-)

Susanne sa...

Wow! Det går många nystan på en kompressor! :-)

Och ja, den där boken med de läskiga figurerna har jag sett och skrivit upp på önskelistan! :-)

svartanova sa...

I Paris kan man investera många kronor. :) Lika många som i en kompressor. ;)

karro sa...

helt klart, många nystan går det på en kompressor!

Mrs. b sa...

Ja ja, det är så man ska räkna alltså! :-)

Fröken Isakson sa...

Haha känner igen det där. Vi har allt möjligt jox hemma bland annat kompressor, tormek (slipmaskin), pelarborr. Och jag mäter det i Luis Vuittonväskor ;). Ha en bra dag.

Johanna sa...

En kompis vill att vi ska gå på en symässa i Kista nästa helg. Hon frestar med garn i massor.Och att jag ska få massor av inspiration. Jag tänkte på dig då och sa att det räcker att gå in på din blogg för jag blir superinspirerad av den.

Jo sa...

Pysselpralinen: En cykel är ju hur många tygbitar som helst, ju! :) S&S... Jag vågar knappt kika i deras katalog, de har så himla mkt fint!

Susanne: Många nystan blir det... ;)
Jag anade att den boken skulle vara nåt för dig!

Svartanova: Jag gillade inte Paris först, men nu börjar vi bli sams, jag och Paris, så det lär bli fler!

Karro: Ja, jättemånga! :D

Mrs B: Ja, gör inte du det? Jag tror att det skulle vara till din fördel, med tanke på hur mycket ni renoverar och grejar... ;)

Frk Isaksson: Välkommen hit! :) I handväskor alltså? Det var ju en annan god idé. Synd bara att jag är fullständigt värdelös på att shoppa väskor!

Johanna: Tack, vad rar du är! :D Symässa låter ju jättekul, gå dit och garnfrossa, vet ja!

Fröken Fräken sa...

Yeah! Herr Fräken köper dyyyyyyra musikprylar, som gör att jag kan köpa praktiskt taget hur mycket tyger som helst utan att det ens kommer närheten av hans pryttlar! Och tur det, för idag har jag slagit till på ett gammalt bord för hela 30 riksdaler :-) Typiskt att man ska hasta iväg till Sthlm dårå, när man hellre vill vara hemma och slipa det....

Och det där med att bya garnfärg mitt i, nejdu!