måndag 28 september 2009

Så begåvad

J ropade ut mig på verandan igår och visade mig vad han hade åstadkommit med spikpistolen (det var den han behövde en kompressor till). En ihopspikad brädhög. Han är så begåvad, min sambo.

Helt plötsligt förstår jag J:s försök till att låta positiv och imponerad när jag visar honom en påbörjad virkning eller stickning där han ser åtta varv på en flätstickning eller liknande...

7 kommentarer:

svartanova sa...

En skön insikt! :)Den kanske jag också borde lära mig av...:)
Och vad roligt att du också hade letat efter de stora ergonomiska nålarna! ag har ju köpt de mindre storlekarna på loveknitting.se, men de här saknade jag. Blev också glad när jag hittade dem. :) Det är en fin gå-bort-present också. Men först vill man ju gärna ha dem själv! ;)

Lotten sa...

Jag var på IKEA i Kållered men där var som sagt ganska utplockat... Man kanske kan kolla på nätet om det finns inne på varuhuset?

Lycka till!

karro sa...

:-)

Loppanlej sa...

Kan inte göra annat än skratta!

Fröken Pyssel sa...

Hittade hit via Fröken Fräken. Vilken fin filt du virkat och vilken fin misse! Hemma hos oss huserar två bengaler :-) Åh, vill lära mig att virka, kan ju grunderna men är så kass, men kanske att jag ska ge mig på den där odågan i sängbyrån ikväll ändå.. ;-)

johanna sa...

oj så duktigt! lite som när småkillar lånar pappas hammare o spik o bankar ihop allt dom ser? :o)

Jo sa...

Svartanova: Det kan vara bra att byta roller ibland ;)
Ergonomiska virknålar ska def införskaffas!

Lotten: Tack! Vi ger oss ut på tygjakt på torsdag. Håll tummarna!

Karro: :)

Loppan: Jag fnissade då och nu :)

Frk Pyssel: Välkommen hit! :) Bengaler? Åh, de är ju så fina. Sådana missar kommer jag att skaffa någon gång, det är ett som är säkert!

Johanna: Ja, lite, fast med skillnaden att J faktiskt KAN snickra, han hade bara en ny leksak som han ville testa. :)