söndag 11 oktober 2009

Hämtar andan

Gårdagen tillbringades i soffan med virkning (monsterrutan, 42 rounds and counting) och kissekatt i knät. J jobbar på oförtrutet i sovrummet. Vilket kunde ha betytt nåt helt annat, men det innebär att han har isolerat golvet, lagt tillbaka trägolvet och påbörjat isolering av tak och väggar. Han tilläggsisolerar dessutom en av väggarna, så han jobbar på väldigt bra.

Jag hämtar andan med pyssel i soffan, men kommer snart att vara på G med renoveringen.

5 kommentarer:

Em sa...

Hämta andan är bra och pyssel är rena terapin! :o)

svartanova sa...

Vilket fräckt foto! Jag vill också göra en jätteruta till när jag ser din.

Tack för att du tog dig tid att kommentera min fundering om bloggen. :)

Fröken Fräken sa...

Jomen, den där virkningen går ju inte av för hackor! Och det är ju bra om du vilar nu, så kan ni byta av varandra sådär på onsdag tex.
Jag borde satsa lite mer på att vila upp mig när jag är ledig och inte dra igång för många projekt. Jag har hört att det finns folk som vilar hela sin ledighet...undras hur de gör..? ;-)

pysselpralinen sa...

Heltypiskt att vi hade så dålig tajming på helgen. Jag hade gärna tagit en fika! Fast ditt andra förslag tackar jag ju inte direkt nej till. Att få klappa en kattunge är nog det bästa som finns! Finns antagligen en stor risk att ett sådant möte kommer resultera i att jag blir kattägare inom kort. Har varit många sådana tankar på sistone...

Jag hoppas att ni får en riktigt skön Ruckelhelg. Och att vädret är lika kanonbra som det är här idag. Fast det är ju minst lika mysigt att bara sitta inne när regnet droppar utanför och handarbeta med sina inne-pyssel! :-)

Själv målar jag en byrå och ett par tavellister. Till helgen får vi nämligen besök och det är ju bästa metoden att ge sig själv en spark i baken och faktiskt ta itu med alla de där projekten som behöver fixas i lägenheten!

Jo sa...

Em: Bästa terapin för mig iallafall. Jag blir lugnare och stressar inte upp mig så mycket. Superbra!

Svartanova: Testa! Fast kom ihåg vad garntanten sa angående färger och hela varv osv ... ;)
Hoppas att du kommer på npgot bra sätt att lösa bloggandet, för jag vill iallafall läsa mer!

Frk Fräken: Jag har faktiskt jobbat lite jag med. Fast inte alls lika mycket som duktiga J.
Att hålla på med sådana projekt kan ju faktiskt vara ett sätt att vila upp sig?
Jag skulle nog inte kunna vila utan nåt för händerna en hel ledighet..