torsdag 1 oktober 2009

Insikt

På vägen hem idag efter att vi hade tackat av kollegan, slog det mig: Kollegan är ju ordningssam till tusen. Med all största sannolikhet krävs det att även jag är det i fortsättningen. De som känner mig vet att det där med ordning inte är min starkaste sida. Ordning är nog inte ens med på topp 20.

Oj.

Äsch, nu ska jag testa att gå och lägga mig runt tolvsnåret, det ska visst vara bra att sova lite. Det kanske till och med har en positiv inverkan på det där med ordningssinnet?

4 kommentarer:

karro sa...

du är säkert mycket bättre på någon annan sak som väger upp ordningsfrågan! dessutom. ordning? är inte det lite överskattat? :-)

Johanna sa...

Alla har vi våra egna specialiseringar och du tillför något de vill ha annars skulle du inte få uppgiften. Det där klarar du säkert med bravur. Och sömn är inte överskattat det behövs.

Miss Upsey Daisy sa...

Du är en nattsuddare... Hoppas det lugnar ner sig jättesnart.

pysselpralinen sa...

Bara att konstatera för sig själv och andra att man aldrig kan förvandlas till den där andra personen som man tar över jobbet ifrån. En fin insikt jag tagit med mig från senaste vikariatet. Kanske kom insikten dock ett år för sent, men bättre sent än aldrig. ;-)

Apropå att sitta uppe sent så har jag desperat försökt följa med i starten av nya säsongerna av både Desperate Housewifes och Greys med måttligt lyckat resultat. Vad har jag missat egentligen?! Hänger inte alls med. Och nu kolade George igår och Izzy har fått cancer och näää, bara förvirring!