tisdag 5 januari 2010

F*n!

Jag fotade min pågående kofta för att visa vad jag pysslar med och först när jag kikar på fotot ser jag det. Felet. F*n! Det är bara att repa upp och försöka fixa det. Det var typ på det 10:e varvet som det gick snett. Slarvmaja!

9 kommentarer:

Johanna sa...

Du är som min mamma, hon tål inte heller fel i sina handarbeten. En annan hade sagt äsch och ryckt på axlarna. Är inte perfektionist på det området än.

karro sa...

ibland är det bra att ta ett steg tillbaka för att begrunda sitt arbete. men jag tror nog att det är bara du somser felet.... men det räcker ju för att man inte skulle bli nöjd

Jo sa...

Johanna: Jag hade ju kunnat göra så, men det hade inneburit att jag aldrig någonsin hade burit koftan. Inte ens hemma! Så det var bara att repa upp. Trist, men tvunget.

karro: Ja, jag önskar bara att jag hade tagit det där steget tillbaka LITE tidigare... :)

Loppan Lorum sa...

Attans typiskt!! Jag lider med dig..

johanna sa...

känner igen det där. gjorde ett fel på en sjal o att repa upp mohair är inte det roligaste. men vem vill ha en stort hånskrattande fel i virkningen?

skitsnygg kofta!

Toril sa...

Shit va trist...att repa upp å börja om....

pysselpralinen sa...

Men fyyyy vad frustrerande! Du är duktig du som orkar göra om. Jag som är lite småblind ser ju inte ens något fel, men det är ju jag det. :-) Som förövrigt köpt en liten bok om virkning till mig själv. För jag har ju insett att jag inte lär komma till Göteborg på ett tag, så att jag kan utnyttja dina kunskaper och på så sätt lära mig av dig över en fika. Nä, jag får minsann lära mig själv! Det gäller att inte ge sig.:-)

Det där med hus lät bra förresten, det stödjer jag! Gärna i närheten av Ikeas födelsestad tycker jag. Här är det fint och bra. Typ. ;-)

fröken blund slår dank sa...

vilken finfin kofta.
och du gör rätt som börjar om, om det nu är så att du inte kan bortse ifrån det (Jag ser inte ens felet)
Jag har precis lärt mig att repa upp. förr körde jag bara på, struntade i det, med följden att allt blev oanvänt.
Lycka till. snart snart är du där igen!!!

Clara sa...

Precis sådär är jag också, vet jag att det finns ett fel använder jag inte plagget...
Men en fin kofta blir det!