lördag 30 januari 2010

Smakprov

Tyg, tyg, tyg! Tyvärr kunde inte svärmor följa med, men J var tålmodig och hummade på rätt ställen när jag klappade tyger och pratade pyssel. Jag gjorde sedan motsvarande när vi hängde på Skene Järn och kikade på röjsågar. Det bidde dock inga röjsågsinköp idag, men väl lite loppisfynd och tygfrossande.

10 kommentarer:

svartanova sa...

Underbara tyger!!! Jag gillar verkligen de orange. Speciellt ihop med de svarta. Jag måste också ge mig ut på tygjakt, för nu har jag små lätta projekt på gång. :)

kram, Annelie

Fröken Fräken sa...

Åh, klappa på tyger! Det bästa som finns! Tillsammans med doften från nya tyger förstås.. inte för att jag kan känna någon doft alls just nu med min täppta näsa. Men man måste ju få drömma..

lisa sa...

åh, snygga tyger! Och röjsåg, det är roliga grejjer det!
Förresten, jag kan inte kommentera på stugbloggen, ska det vara så?

Jo sa...

Svartanova: Ja, det oranga tyget är härligt! Det köptes "bara för att", dvs har ingen idé om vad jag ska göra med det, men jag ville ändå köpa det. Tyghamstring tror jag att det kallas!

Frk Fräken: Uff för täppt näsa! :( Men du kan klappa på tyg iallafall va?

Lisa: Tyg & röjsågar, vi passar bra ihop jag & J! ;)
Det ska gå att kommentera, men J har lekt med ruckelbloggens design, så det beror nog på det....

Malin - Carlssonkarlsson.blogg.se sa...

Åhh så många fina tyger!

Toril sa...

Ja jisses så fina tyger! Härligt att sätta saxen i dem:)
Allt gott

Loppan Lorum sa...

Härlig palett av tyger! Jag missade er på Kinnagarn, förmodligen eftersom jag slank in genom deras dörr först 2 min innan de stängde... puh! Fick bärgat garnet jag behövde i a f, så veckans TV/pyssel-kvällar är räddade :)

pysselpralinen sa...

Härliga inköp! Det var en snäll och duktig J som förstod att det är bra för själen att få klappa tyger då och då. Är du lika tålmodig när han vill klappa röjsågar?

Gå över sjön till stugan låter ju som en vinterdröm. Mysigt! Hoppas ni tar er ut. För jag gissar att det är den kommande helgen du menar?
För min del kan (s*iten)...förlåt snön smälta bort nu. Puts väck bort!
Fast jag hörde faktiskt fågelsång när jag gick till träningen efter jobbet idag. Och det var inte bäckmörkt. Jag blev riktigt förbryllad. Men lite glad. :-)

Fröken Pyssel sa...

I like what I see! Men mest nyfis på vad det ska bli :-)

Jo sa...

Malin: Ja, massa härliga tyger! :)

Toril: Ja, det är dock nästan så jag inte vill göra det, för jag vill göra så mycket av dem... :)

Loppan Lorum: Ja, jag såg ingen loppan L därinne. Jag å min sida bärgade samma garn som du, men annan färgställning. Du har ju pratat så varmt om det, så jag var tvungen!

Pysselpralinen: Jag skulle tro att jag är den perfekta flickvännen när det gäller röjsågar. Om vi bara hade ekonomin till en sådan skulle vi köpa en bums. Vi har ju lite att röja ute på ön, om man säger så...
Nu till helgen är det tänkt ja. Spännande! :D

Frk Pyssel: Det ska bli bland annat gosedjur, barnkläder och lapptäcke. :)